0 oy
218 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar verimmi vermiyimmi 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben vermedim ama verenler var. Emzirme hemşiresi midesini şişirir süt içemez dedi. Ama bi zararı yok 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla ben 2 oğlumu da yazın doğurdum aile hekimi bana su ver mutlaka susuzluktan çocukların derisi uzuyor demişti ben doğduklarından beri verdim hep çok değil tabi 2 3 çay kaşığı kadar 
0 oy
(800 puan) tarafından
Yok cnn anne sütünün 80 zaten su gerek yok bebeğim 6 ayına giricek yeni yeni vermeye başladım
0 oy
tarafından
Hayır verme. Anne sütünün 4te 3ü su zaten. 
0 oy
tarafından
Canım normalde gerek kalmiyo derler..sütten karsiliyo diye ..ben çay kaşığıyla ucuyla emdiriyordum çok az ...bir.iki kaşık  sudan ne olucak.
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Hava soğuk sıcak olsa ver derdim mama veriyorsan gün içinde  peşine 1 2 çay kaşığı ver ama anne sütü veriyorsan biraz daha bekle benim bebeğim sadece anne sütü aliyordu 4 aylık oldu anca vermeye başladım 
0 oy
(16 puan) tarafından
Eğer mama veriyorsan çay kaşığı ile verebilirsin ama emziriyorsan verme
0 oy
tarafından
Hiç bir canlıyı susuz düşünemiyorum.. 

Çaydaki su nasıl bize fayda vermiyorsa anne sütündeki su da saf su olmadığı için su ihtiyacını gidermez

Bebeğim 14 günlüktü su vermeye başladım emzirmeden önce 2-3 çay kaşığı  ılık su veriyordum bağırsakları gevşiyordu sonra emziriyordum 11 aylık şimdi. Küçük cam biberonu ile veriyorum 
0 oy
(471 puan) tarafından
Ben doğar doğmaz verdim gec bile kalmışsın cnm ver bence
0 oy
tarafından
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim 
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Canim ben sicaklarda dogum yaptigim icin verdim su
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Kimi ver diyo kimi verdirmiyor ben verdim 5 ayın içinde hala bir iki kaşık içiyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 98 göst.
0 oy
5 cevap 297 göst.
14 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Aleynamira (450 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 190 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Gurmeanne (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 75 göst.
3 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianniiis (29 puan) tarafından soruldu

403,531 soru

12,089,682 cevap

36,381 kullanıcı

...