Yapma tatlım. Senin gibi gelinler sevilmez kusura bakma. Ben 8 aylık evliyim, düğünden sonra eşim çalışmamı istemedi. Kayınvalidem çalışıyo ben akşama kadar hizmetçi gibi çalış didin evde akşama çeşit çeşit yemek, görümcem bize şok yakın onlarda çalışıyo diye haftada 3 akşam da onları ağırlardım. 15 günlük evliydim görümcemin evi tadilata girdi 1 ay bize geldiler her şeyiyle ilgilendim. Laan bi baktım işin aslı öyle değil. Herkes yüzüne iyi. Haa öyle mi dedim ne haliniz varsa görün. Şimdi umrumda değil. Hamileliğim zor geçiyor. Akşam işten gelince yemeği kayınvalidem yapıyo. Görümcem de gün aşırı gelen görümcem 3 aydır 3 kere ancak geldi. Sorsan ben iyi değilim rahatça yatıyım diyeymiş. Eşim de çok şükür ne karar versem destekler. Kalk sende şunu yap demez. Biz severek evlendik başından beri beni hep çok savunduğu için ailesi bana hiç baskı yapamadı birlikte de yaşıyoruz çok şükür sıkıntı yok çünkü ben 28 yaşındayım umrumda da olmaz. Sende öyle yap 2 tane bebeğin varmış zaten senin yoğunluğun sana yeter. Yavaş yavaş çek kendini.