0 oy
385 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (113 puan) tarafından
Kaç gün yatırırlar bu gece bebeğim bensiz :(ben onsuz değerleri yüksek çıktı 19 dedi doktor 

14 Cevaplar

0 oy
(14,482 puan) tarafından
17.8di değeri. 

Yalvardım yatırın diye.

Gene de yatrmadilar.

Elleri ayakları mosmordu habire kan aliyolardi ben kendim yalvardım yatırın diye. Ama maalesef..

Sen hiç korkma.

Yeğenim yattı.

Annesi de hastanedeydi o süreçte başka odada.

Hamd olsun 2 gün mü 1 gün mü ne kaldı.
(113 puan) tarafından
Çok üzüldüm ama onun için böyle iyi inşallah :( çok sağol canım
(14,482 puan) tarafından
Uzulmeeee hemen toparlar.
İnan ki her yerinin morarmasindan iyidir.
Sen nerdesn peki hastanede mi evde mi
(113 puan) tarafından
O hastanede ben evde bırakmadılar sütü sağdım eşim götürdü
(14,482 puan) tarafından
Ah yavrum ya sen dik dur bu süreçte , sütün kesilmesin .
Merak etme ona orda hemşireler mis gibi bakiyolardir.
Kaç günlük bebisin?
-Reklam-
0 oy
(7,638 puan) tarafından
Geçmiş olsun inşallah  saglina kavuşur  merak etme. En fazla 2 gün felan 
(113 puan) tarafından
Allah razı olsun canım çok sağol inşallah.
0 oy
(970 puan) tarafından
Benim kızımın değeri 14.7 çıkmıştı hiç yatmadık eve gönderdiler 

Kuzenimin çocuğu 19 çıkmıştı ışın tedavisi gördü 10 gün kaldı hastanede 

Geçmiş olsun
(113 puan) tarafından
On gün çok değil mi :(
(970 puan) tarafından
Bilmiyorum canım o kadar yattı o hastanede bide annesinin sütünü de emmedi
0 oy
(14,163 puan) tarafından
18 ile yattı 48 saat sonra çıktı merak etme canım çabuk iyileşir❤ Rabbim şifa versin hiç üzülme orda çok iyi bakıyorlar gözümle gördüm 
(14,163 puan) tarafından
Seni hastane de bırakmadılar dimi beni de virüs yüzünden kabul etmemislerdi günde bir kez süt götürüyorduk hemde haftasonu yasağı varken her polise ayrı dert anlatıyorduk ama bak geçti gitti 9 aylık oldu bile❤ biliyorum bebeğinin senden uzakta olması çok zor bende 2 gün boyunca ağladım sen bebeğine güzel enerjiler gönder sürekli sanki karsindaymis gibi konuş onunla o seni hissediyor❤
(113 puan) tarafından
Evet çok zor canım inşallah bir günle biter ama yarında kalabilir :( inşallah bizimde geçer
(14,163 puan) tarafından
Geçecek canım sarılık çoğu bebek.oluyor ama doktor çıktıktan sonra muhtemelen mamaya başlatacak sakin doktorun dediklerini ihmal etme
(113 puan) tarafından
Neden mama verecek ki anne sütü en iyi değil mi
(14,163 puan) tarafından
Anne sütü tabiki en iyisi. Hemşire bana sütun yetmediği için bebeğin sarılık oldu demişti çıkınca da mama taksiyesinde bulun dedi doktor 3 saatte bir 30 ml mama içiyordu oğlum
0 oy
(190 puan) tarafından
Benm bebegim hic yatmadi ama vefat eden kizim kuvezde uc bucuk ay kalimca ister istemez orda bi suru yatan bebek goruyordum canm sennkinn cok yuksek saylmaz gordugum kadaryla en fazla uc gun yatar korkma emin ol çok ii bakiolar iki saatte bi girusumuz vardi bizim orda nasl hastane bilmm anneler gelr iki saatte bir emzirr gazini cikarr yatrr ole giderlerdi sende bol bol emzir fazla sutunu sag gotur orda hemsireler verr muhakkak tez zamanda iyilesir insallah korkma gonlunu ferah tut ben neler neler gördüm orda uzulme sen en basiti inan suan senn bebegn gbi yatan bebekler orda niceleri var bizi görüp de hastahanede once aglayp sonra aman sukur biz bosa aglamisiz ne dertler var diyenler cokdu inan ki hic korkma yenidoğan uniteleride doktorlar ne kadar gicikda olsa aileye karsi hemsireler kendi bebekleri gibi her bebekle ilgileniyorlar o bebeler aglaymca hemsirelern agladigini bile gordm taburcu bebeklere hem sevnp hem de bi yandan uzulen hemsireler var o yuzden gonlun ferah tut sutun geceden bol bol sag gunduzde her goruste git bol bol emzir en fazla ucgundur yatacagi degeri cok aman aman yuksek degl inan ki ben ne 23 ler 25 ler gordm orda korkma
(190 puan) tarafından
Birakmama sebebleri pandemi olabilir canm dedgm gbi her hastahane bir olmuo bnm kizimin yattigi hastahane oleydi pandemiye ragmn sadece anne oteli kapaliydi ama iceri girip gorme sut verme falan izin vardi ote yandan oteki hastahanede yoktu olabilir sen bol bol sut sag surekli sag saat basi sag azda gelse sag cunku sagmassan sutun cekilir bolbol sag bebegn varms gbi gece bile kalk sag sakla sabah gotur ne kadar cok gotursen o kadar ii fazlasini emin ol atmazlar bi sekilde bebege verrler.icerde dolaplari isiticilari herseyleri var korkma Rabbm kavustursun
(113 puan) tarafından
Allah razı olsun canım çok sağol evet pandemi den dolayı almıyorlar
(190 puan) tarafından
Rabbim sifasini versin canm sayli gun cabk gecer yc dort gune cikarrlar emin ol cok yuksek degil senn ki benm kiz yattgi zaman bi bebe vardi sariligi 25 di kadin hala yatirmayacam diye yirtiniodu en son hemsire dedi ararm sosyal hizmetleri ole izin verdide yatrdilar on gun cocuk perisan olmustu sen bilincli bi seklde erken farketmssn korkma canm
(113 puan) tarafından
Onun için böyle iyi biliyorum ama anne yüreği ayrı olmak zor geliyor
(190 puan) tarafından
En iyi ben bilirim ahh canm hic açma kucagma bile alamadan aldilar kuveze uc bucuk ay gunde iki dk cam kuvezin arkasndan yabanci gibi kalmak keyfleri isteynve bebegini gorememek dokunamamak gordugun halde yaklasamamak ne en ii ben bilirim kiyamm sana sabret sukrrt sukretki o kadar kotu durumda degl.bebsin
0 oy
(2,262 puan) tarafından
17 ile yatmıştı kızım bende hastanede baska oda da kaldım 5 gün falan kaldik sonra çıktık. Allaha şükür o günler geride kaldı.
(113 puan) tarafından
Elhamdülillah canım. Ama beni orda bırakmadılar
(2,262 puan) tarafından
Anladım canım emzirmeye falan gidiyor musun peki ?
(113 puan) tarafından
Yok canım süt yolladım beni almadılar
(2,262 puan) tarafından
Korona var diye almamış olabilirler canım. Birkaç gün sonra çıkar hastaneden korkma sakın bu sarılık çoğu bebeğin basina gelen bir şey. Allahin izniyle cikar
(113 puan) tarafından
Allah razı olsun canım evet bir çok bebek öyle oluyor yeniden fark ettim hepsinde
0 oy
tarafından
11 12 falandı kırk 50 günde.gecti üzülme toparlıyor
(113 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
2 mi 3 gun yattı çıktı canim 2 mi 3 günlükken yatmisti:((
(113 puan) tarafından
Ay benimde bir haftalık yavrum
tarafından
Sütün geldi mi canm ben sütüm sarı suyunu sağıp şırıngaya koydum hastaneye götürdum ışın tadavisi görüyordu sütü içti yarın taburcu olduk şükür
(113 puan) tarafından
Evet geldi canım ama pek emmiyor
tarafından
Benimkide öyleydi canim hemşireye soyle şırıngayla veriyor
0 oy
(648 puan) tarafından
En fazla 2 gece. Benimki 10 gün byattı ama sarılık hemde enfeksiyon geçirdi. Yanımda yatanların çoğu 1 günde taburcu oluyorlardı
(113 puan) tarafından
Evet canım çok şükür bir günde geldi
0 oy
(2,075 puan) tarafından
16 .8 le yattı 1 gecede düştü. Seni o kadar iyi anlıyorum ki sen yatağında bile onu uyurken izliyosn. O ayri kaldgn gece çok koyuyo insana.

Ama onun iyiliği için unutma sabret. Bı gelicek sana ay aslında pembe yanaklı beyaz tenliymis benim bebeğim diceksn :))

Lütfen en azından 1 aylık olana kadar sütün yetmiyosa destekle benim düştüğüm hataya düşme. Şimdiki aklım olsa sütüm 2 çocuğa da yetse ek olarak mama verirdm sarılık riskini atlatana kadar. Çünkü bı kez geçirdi ikinci kez olmaz diye bsey yok
(113 puan) tarafından
Aynen öyle canım geldi beyaz pembeymiş:) Allah razı olsun canım sütüm yetiyor çünkü çok ufak tır zaten
(2,075 puan) tarafından
Sen bilirsin yetse olmazdı sarılık. Yinede sen bilirsin
(113 puan) tarafından
Yaa öyle bişey mi var
(2,075 puan) tarafından
Açlıktan olur tabi. Bı de kan uyuşmazlığı dan olan sarılık var ama öyle olsa bilgin olurdu
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Korkma canm 19 da yatirdilar iki gun yatti 12 ye düştü  ciktik ama 7 aylik dogdugu icin ara ara yatmistik Allahn izniyle bebegin iki gune gelir kollarına 
(113 puan) tarafından
Allah razı olsun canım çıkardık onu ama pazartesi günü yine götürecez değerlere bakmak için
(4,152 puan) tarafından
O zaman kadar boll boool emzir canm  gecer Allahn izniyle
(113 puan) tarafından
İnşallah canım çok sağol
0 oy
(1,704 puan) tarafından
Benim bebegimin sarilik degeri cok düsüktü ama 7. Gün muayenesinde 16 cikti  sonra 1 hafta anne sutüne ek mama verdim ama 18 oldu sonra hastaneye yattik .

Ben gece yaninda kaldim o ışıgin altinda hic cikmadan ne kadar kalirsa o kadar cabuk atlatir. Bizimki yatmayip agladigi icin 2 güne yakin kalmistik 
(113 puan) tarafından
Bir gün bıraktılar canım bakalım değerleri nasıl olacak
0 oy
(3,247 puan) tarafından
Uzulme annesi geçecek biz tam 4 kere yattı O dusun surekli emzir asla 1 saati geçirme gerekirse zorla emzir başka çaresi yok canim oyle gecer tek ben bilemedim nasil olucağını tek başımayım yorgundum uyur kalırdım 4 5 saat cocugun sarılığı hic düşmedi 
(113 puan) tarafından
Canım verdiler bize ama pazartesi günü yine götürecez değerlere bakmak için

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 273 göst.
27 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Yeliz45 (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 104 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mehmetcanınannesi (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 459 göst.
5 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seda161616 (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 597 göst.
23 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde EMinikanne25 (415 puan) tarafından soruldu

408,534 soru

12,275,518 cevap

37,734 kullanıcı

Kategoriler

...