Kızlar en son satışa geldim demiştim eşim ertesi gün geldi konuştuk yine gidip gelmeyi bir ay denemeyi düşünüyordu iki gün geçmeden eşimi aradılar sen gelmesen daha iyi olacak falan dediler eşim de siz bilirsiniz dedi neyse eşim ordayken iş yeri bilgisayarına WhatsApp Web kurmuş onu kullanıyormuş ama çıkış yapmamış unutmuş kaynım aramış e siz eşyanın parasını altın yapmışsınız bize gönderin para lazım demiş elektrik su faturası var manava borç var gönder demiş eşim de ordayken parayı sadece sen kazanmışsın gibi harcıyodun benim veya eşimin ihtiyaçlarını vermiyodun onlara say kira parasını ortak ödeyecektik sözde onu da ben ödedim ona say demiş. Eşim kızmış belki orda bizim uygunsuz fotoğrafımız var sen ne hakla benim WhatsAppıma özelime giriyon eşimle mesajlarımı okuyon diye bağırmış. Ben asla buraya dönelim demediğim halde eşime sen karı sözü dinliyor kaynana ağzına bakıyon diyorlarmış kaynanamla ikisi eşim de ben dedim gitcem diye onların haberi yoktu demiş. Kızlar kaynanam ben buraya döndüğüm gün eşime sarılmış işte ben sana gğveniyom falan demiş diğer evlatlarım boş sen varsın demiş eşim ne dedi bilmiyorum. Eşim geldiği gün ben ağladım madem gidecektin ne diye beni kötü ettin ananla aramı bozdun diye bana sanki çok mu seviyodun dedi evet çok seviyodum o benim de annem dedim sonra eşim de o seni sevseydi zaten bunları demezdi sana ağlama takma kafaya dedi demek ki seni sevmiyomuş dedi şimdilik olaylar böyle kaldı bakalım ne olacak