0 oy
595 göst.
Diğer kategorisinde (7,126 puan) tarafından
Kizlar benim enim sonum yok bu evlilikte o yuzden ilk basta evliligini kurtar gbi seyler soylemeyin esim ve ailesi zaten beni gozden cikarmislar belli ki cunku 2 bilezik icin beni kpinin onune koyan 20 lira icin bir bot icin bunlari cikaran insanlardan hersey beklenir

Simdi esim ev almisti biz nisanliyken taksitle 8 ay kndi odedi 3 sene evlilikte odendi bunda hakkim varmis 

Birde aile serhi varmis tapuya gidip esim benim rizam olmadan evi satamaz diye koydurmam gerekiyomus cunku bunlar cok kurnaz davayi acmadan esim annesinin yada erkek kardesinin uzerine gecirirse evi el el de bas basta kalirim

Sonucta benim namusum ortada gezmiyor beni ortada birakn insanin bende donuna kadar almak istiyorum benim kafamda bitti zaten bu evlilik 

Valla linclicek olanlar gelmesin hic ugrasamm

21 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Öncelikle yuvanıza mutluluk ve huzur dolması i dilerim. Esim tapu memuru. Evinizin ada parsel numarasını edinin. Daha sonra bağlı olduğunuz belediyeye giderek evinizin açık adresinin ada parsel numarasıyla aynı yer olup olmadığına dair yazı alın ama dikkat edın ikametiniz aynı yerde olacak. Sonra tapuya gidip direk işletebilirsiniz hak kaybı yaşanma ihtimali olduğundan direk işleme almaları gerekiyor. Mırkn kırın ederlerse dilekçe sun evim sarılırsa sorumlusu siz olursunuz de.işlem adı aile konutu şerhi . Ama sonra kocanıza yani oturduğunuz yere tebligat yani bildiri gelir kocanızdan önce almanızı tavsiye ederim. Hayırlı geceler.
-Reklam-
+1 oy
(6,046 puan) tarafından
Hakkınızdir tabiki alın . Yalnız ben sizin namusum sokakta mi lafiniza çok takıldım. Gerek yok bence böyle bir cümle kurmaya kusura bakmayın ama çirkin bı laf gibi. Yine de hakkınız neyse alın heleki çocuk da varsa nafaka falan acimayin 
(7,795 puan) tarafından
ben anlamadım o cümleyi ne manada söylediğini ya
(6,046 puan) tarafından
Bende anlamadım ama çok çirkin duruyor .
(608 puan) tarafından
Kapının önüne atmışlar ya ondan öyle söylemiş sanırım
0 oy
tarafından
Hiç duymadım kuzu ama dediğin çok mantıklı bence öyle yap biran önce yoksa satabilirler. Ayrıca neyini lincleyecekler senin hakkın tabi alacaksın 
(7,126 puan) tarafından
Ne bilim olur olmadik seyleri lincliyolarr
Sabah gitcem insallah
(7,126 puan) tarafından
Bisey daha sorcam suan esimin e devlet sifresini tahmin ede ede buldum bir dava acmis olsa hemen sisteme duser mi yada evi baskasina satsa hemen sistemden kalkar mi
tarafından
Emin değilim kuzum davalar da tapu islemleri de hemen düşmüyor e devlete bı bak ama
0 oy
(774 puan) tarafından
Öyle bişey bilmiyorum ama evlilik sürecinde yapilan herşeyden hakkını alabiliyorsun bankada ki paradan falan öyle söylemişlerdir ... Hakkın alınan herşeyden pay almak dinleme linç falan al hakkını sonuna kadar 
(7,126 puan) tarafından
Alcam tabi canim babamin oglu degil yaa isterse babamin oglu olsun benim namusum sokakta mi
0 oy
(1,115 puan) tarafından
Satışı durdurabiliyprsun   noterden diye duymuştum ama kesin bişey diyemşycem. 

Diyelim ki sattı mal kaçırma davası açılıyor bu sefer de
(7,126 puan) tarafından
Evet onuda duydum canim saol
0 oy
tarafından
Bi avukata git hemen canım o ne yapman gerektiğini anlatır muhtemelen satılamaz diye bişi koyuyolar eve. Bide geçici velayete de başvur dava açmadan da çocuklar yanında kalsın. Avukat danılmanlıklatı ücretsiz çoğu yerde olmaı adliyeye git ordakilerde yardımcı olur yol gösterir. Sağ salim lazadız belasız kurtulursun umarım. 
(7,126 puan) tarafından
Insallah canim saol zaten bi oglum var oda yanimda cok sukur yarin sabah gitcem canim
tarafından
İyi bakalım yolun açık olsun  sen sor yinede avukata da dava açılmadan velayet için başvurmam gerekir mi diye senden önce davranıp dava açarsa geçici velayet için boşanana kadar onda kalmasın küçükse zaten her türlü sna verirler bebişi
0 oy
(796 puan) tarafından
Canım bizim ailenin avukatı zamanında anneme demişti ev vardı satışı engellemek için 2004 senesinde 500 lira gibi bi masrafi çıkmıştı şu an ne kadar bilemem ama bı avukata danış hemen koyuyolar bak biz yıllarca babamın arazisine koyduk hisseliydi satamadi nafakayı ödemiyor diye daha geçen sene hacizi kaldırdık ödedi borcunun tamamını da anca öyle kalktı 
(7,126 puan) tarafından
Tamm canim suan masrfasiz yaziyor nette amaa ne kadar olursa olsun hic umrumda degil
(796 puan) tarafından
Var canım masrafı biz o ara veremedik annem yazık çok uğraştı ama olmadı para bulamadık ev satıldı gitti daha sonra tarlaya koyduk
(7,126 puan) tarafından
Anladim canim hayirlisi bakalim birde ev satilmis olsa hemsn e devlette gozukur mu
(796 puan) tarafından
Tapudan düşer hemen canım görebilirsin
(7,126 puan) tarafından
Tamm canim saol
0 oy
tarafından
Bunun neyini linçlryecen sonuçta borcu evliyken ödemiş seninde hakkın.evet öle bişey bende duydum aile konutu diye şerh konulup satılamıo
(7,126 puan) tarafından
Aynn oylee canim saol
0 oy
(12,828 puan) tarafından
Bilmiyorum canım ama hakkını sonuna kadar ara
(7,126 puan) tarafından
Aricamm canim
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Evet duydum boyle bisey, evlilikte alinan mallar yari yariya paylaşiliyor, 
(7,126 puan) tarafından
Tamm canim saol
0 oy
(7,795 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun senin ki adam değilmiş ki karısını 20 liraya muhtaç etmiş... Rabbimde onu senden esirgediklerine muhtaç etsin inşallah!  Nefret ediyorum böyle adilerden kadının her seyinden faydalan çocuk temizlik yemek yatak vs ama gönlünü yapmaya gelince ihtiyaci gidermeye gelince pis.lik çıkar ! inşallah hakkın olanı alırsın . Burda linclenecek olsa olsa o adi kocan olur.
(7,126 puan) tarafından
Cok sagol canim ne guzel demissin dua ett
0 oy
tarafından
Bı adım Attınız mi acaba
0 oy
tarafından

Benim namusum ortada gezmiyo ne demek kızz kimse kimseye laf saydırmaya hakkı yok yani evlenmek kadarda boşanmak da insan hakkı 

0 oy
(780 puan) tarafından
Ev içinde araba içinde geçerli canım şeyh koydurabilirsin senin imzan olmadan kimsenin üzerine veremez evi de arabayı da sen şeyh koydurursan bundan eşiyin haberi olmaz takı evi veya arabayı satacağı zamana kadar 
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Evlilik öncesi aldığı için sen birsey alamazsın diye biliyorum canm evide geçirse bile geçirdiği tarih belli olur ama sen alamazsın.diye biliyorum sen bı arastir onu

0 oy
(13,305 puan) tarafından
Yok valla kuzu hakkettiği o zaten eşinin ama insan demek istemiyor bazen. Sanırım tapuya gidip koyduruyorsun belli süreleri oluyor. Bir an önce yap ki satış göstermesin mümkünse boşanacağını söylemeden
0 oy
tarafından
İstediği kadar annesinin üzerine versin sen mahkeme de söylediğin zaman araştırılıyor ev hangi tarihte alınmış siz ne zaman evlenmişsiniz evin borcu ne zaman bitmiş hepsi araştırılıyor bakacaklar ki ev sen evliyken alınmış ödenmiş yarısı senin hakkın her türlü alırsın mahkeme de itiraz edince 
0 oy
tarafından
Naptın canım konulabiliyor mıymış şerh
0 oy
(914 puan) tarafından
Arkadaşım boşanacagi zaman yapmıştı tapuya gitmişti onun için ama orada neler yaptı bilmiyorum ama şerh koydurabilirsin tabi satamaz diye . 
0 oy
(135,864 puan) tarafından
allah yardcin olsun 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 753 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,219 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,691 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 304 göst.