0 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (886 puan) tarafından
Diğer tarafta kesinlikle yazmıyorlar ya. O yüzden buraya yazdım. Kızlar ablama 14 ocak tarihinde 2 tane embriyo tarnsfer edildi yani tup bebek tedavisi ile gebe kalacak insaAllah. Neyse tekrar bu ayın 26 da test yapacak işte olmuş mu olmamış mı diye. Ama psikolojik mi bilmiyoruz ama çok iştahım açıldı diyor canım farklı farklı yemekler istiyor diyor canım. Ayrıca ara ara kuyruk sokumu ağrısı kasık ağrısı oluyormuş bi de dün de adet günüymüş o da olmamış. Yani ben yap bi test diyorum ama negatif görmek istemiyorum diyor 26 sını bekleyeceğim diyor. Acaba bebisler tutunmuş mudur. Bi de aranızda transfer sonrasi süreci anlatacak olan var mı ona okutacağım. ♡

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Adet olmamışsa test yapsın cnm ben meraktan catlardim tüp bebek konusunda hiç bilgim yok umarım vardır 
(886 puan) tarafından
Ben de çatlardım yaaaaa sorma. Ya insaAllah canım yaaa insaAllah
tarafından
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın dilerim ablanda anne olur
(886 puan) tarafından
Amin amin inşaallah canım benim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Inşallah vardır inşallah 
(886 puan) tarafından
Inşaallah insaAllah canım benim
0 oy
(999 puan) tarafından
Canım geçen yıl ocak ayında bende transfer olmuştum gerçekten zor bi süreç öyle hisler oluyir ağrı veya iştah açılması gibi bende yaşadım hatta günü gelmeden test bile yapmak istedim ama sabrettim gününde yapıldı ve pozitifti 9 yıl sonra rabbim bu yolla nasip etti çok şükür şimdi 5 aylık oldu .. inşallah sonuç alırsınız bol bol dinlensin tavsiye edeceğim şey bu.. bence gününü beklesin test için daha kesin sonuç alir .
(886 puan) tarafından
Inşaallah insaAllah canım benim. O kadar çok heveslendi ki anlatamam. Inşaallah Rabbim nasip etsin

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 73 göst.
0 oy
1 cevap 266 göst.
21 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 778 göst.
31 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 525 göst.
15 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bir anne (547 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,517 soru

24,416,211 cevap

351,256 kullanıcı

...