0 oy
2,961 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Evler orda ucuz ucuz olmasinin bir sebebi olmali orada oturan varmi merkezimi haritadan baktim ama anlayamadim ben sentepede oturuyorum oraya gitmeyi duusnuyoruz gidelimmi zorluk cekermiyim

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bağlum u biliyorum ama nahalleyi duymadım bizim bir sürü köy akrabakarimiz orda yani bagkumda güzel herhalde
-Reklam-
0 oy
(1,058 puan) tarafından
Canım çok tepe bak ben yüksel tepedeyim orası daha tepe merkeze uzak ama evleri gel sor harikaaa ve çok uygun lux evler 800 ₺ falan değer bence oturmaya hele bide bağlum mesire alanı var bi ferah yazın o sıcagnda gittim orası püfür püfürdü 
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Şentepe mi.     
(1,058 puan) tarafından
Merhaba canm bak sana yakın biri daha cikti ;)
(3,749 puan) tarafından
Aynen dur bakalm kaç kişi daha çıkacaz kız :) :)
(1,058 puan) tarafından
Aynen bakalım ;)
(3,749 puan) tarafından
:) :) :)
0 oy
tarafından
Heh bi de bizim sokağı söyleseydin :D
tarafından
Nolduki :D
0 oy
tarafından
Tam olarak dediğin yerde mahallesine kadar 10 sene yaşadım. Annemler hala yaşıyor. Hava kararınca hayat biter. Emekli çok. İnsanlar açısından doğulu çok fazla. İyisi de var kötüsü de. Her yerde olduğu gibi. Umarım iyisine denk gelirsiniz. Alışveriş bakımından a101 bim yakınlarda var. En sevdiğim özelliği fırının dibinde olması. İstediğin zaman sıcak sıcak ekmeğini alırsın. Ramazanda sıcacık pide alırsın. Ulaşım bakımından otobüsler boş gider ama dolu döner. Kızılaydan 266 268e sıhhiye dışında bir yerden binersen yüksek ihtimal ayakta gelirsin 40 dk sürer. Kafkaslar ve Bağlum belediyesinde çoğu ihtiyacını karışılarsın. Okul açısından ne yazıkki biraz uzak. İki okulun tam ortasında kalıyorsun 4 sene yürüdüm o yolları en iyi ben bilirim. Pazar olarakda cuma günleri kurulur. Servisi var.  Sağlık ocağı yaklaşık 10 dk lık yürüme mesafesinde. Başka bi sorun varsa buyur canım
tarafından
Ha bir de ucuz olmasının sebebi merkeze uzak olması. 10 sene önce 70e aldık evi
tarafından
Forum Ankara'ya arabayla 10 15 dklık mesafede
tarafından
Google street viewden baktim dedigin seyler var firin a 101 guzel bi yere benziyor ev cok guzel dun atmistim ama alisamayiz heralde vazgeçtim merkezi değil gibi gerci benim oturdugum yerde cok merkezi degil ama bilemedim korktum acikcasi bilmedigim yer
tarafından
Valla ilk gittiğimizde dağın başında ne işimiz var demiştik fakat şuan annem asla taşınmaz. O havası yeter yani. Bir de biz Yenimahalle gibi güzel bir yerden taşınmıştık.
(2 puan) tarafından
merhaba biz dr karakaya mah taşınacağız muhiti bilmiyorum ilkokula giden çocğm var okul olarak nereyi tavsiye edersiniz bi de muhit nasıl kötü haberler okudum ev almak üzeriyiz anlaşma yaptık ama tereddütte kaldım haberlerden sonra

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 92 göst.
9 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde bombacımulayime (905 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 630 göst.
27 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Mercann (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 62 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Glistan (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 287 göst.
29 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,484,474 soru

24,276,183 cevap