Benim kızım soğuk havale geçirdi o yüzden acilde eeg çekildi 1 yaşındaydı. O arada ogrendik havale geçirince o da çıktı ortaya. Sonra nöbet geçirip durdu. Gözleri çok dalardi ağlayınca nefesi kesilirdi yüksek ses yüksek ışıkta asiri rahatsiz olurdu. meğer epilepsi varmış biz anlamamısiz. İki tane şurubu var epilepsinin biri keppra biri depakin. Bize önce keppra başladılar kızımda ağlama krizleri kenini saçını çekme gibi sinir yaptı onu bıraktılar depakine geçtik. Depakin de dikkat dağınıklığı yaptı resmen birkaç kez dürtüyorduk bize anca öyle bakıyordu ismine bile tepki vermiyordu. Ama iyi gelen bir suruptu. Onu hiç aksatmadan kullandık. Birde doktorlar ne kadar alakası yok dese de kızıma hergun ceviz karardut şurubu ve sarımsak mutlaka yedirdim. 4 yıl içinde azalarak bitti. İlacı birktigimz hafta kızım normal bir insan oldu hiç konuşmayan kızım şuan bıcır bıcır. Benm kızım başarısız bir çocuk Zeki değil diyordum. İlacı bırakınca bir garip oldu psikologa götürdum üstün zekalı olduğu ortaya çıktı ve o gün öğrendim ki üstün zekalı çocukların %47si epilepsi oluyormus. Asla kendini yıpratma geçici bir sürec evet çok üzülüyorsun biliyorum ama çocuğunla gurur duy