0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar sut ve dogum parasi icin nereye basvuruyoruz e devletten oluyormu

3 Cevaplar

0 oy
(1,396 puan) tarafından
Canım süt parasini bilmiyorum ama doğum parası için doğum belgenle kaymakimlaga yada vakfa gidiyorsun başvuru yapıyorsun galiba e devletten de oluyor
tarafından
E devlette bulamadimda sgk yami kaymakamligami gidiliyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sut parasi icin başvuru yapmaya gerek yok anne ya da baba sigortalı ise yatiyor direkt. PTT den çekiyorsunuz 

Dogum parası sgk ya başvuru yapıyorsunuz e devletten takip edersin yatıp yatmadigini ödeme asamasinda yazınca para yatmış oluyor sadece anne gidip çekebiliyor başka kimseye vermiyorlar 
tarafından
Ne zaman yatiyor peki kac gun sonra bizim 12 gun oldu birde benim ptt hesabim var acaba onami yatar yoksa adimami
0 oy
tarafından
Cnm nüfus müdüründe  doğum raporu vermiş eşime 25 şubatta git ptt de al demiş.  Bugün de 233 tl  bugün yattı  hesap ina
tarafından
Anladim  tesekkur ederim kimligi ne zaman cikmisti  kimlik ciktijtan sonra yatiyor dmi
tarafından
Kimlik 2 gün içinde geldi.  Parw da hemen yattı eşim in  hesabı nna. Bende 400 25 şubatta alcam
tarafından
400 ne icin ?
tarafından
2. Çocuk parau
tarafından
Ona basvuru nasil:))
tarafından
Başvuru yapmdm ki. K
tarafından
Ikisinedemi basvuru yapmadiniz sgk dan falan
tarafından
kimlikt cikarma içn gittigittik dddi git  ptt de al
tarafından
Merhaba sut parasi basvuru yapmadan yatti evet ama cocuk parasi icin basvuru yapiliyormus siz aldinizmi parayi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 120 göst.
27 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gizemlianne (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 117 göst.
7 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 223 göst.
13 Haziran 2021 Diğer kategorisinde G.ll0 (1,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,019 göst.

414,059 soru

12,462,021 cevap

46,763 kullanıcı

Kategoriler