0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (649 puan) tarafından
Safra kesesi ameliyatı olacağım ama korkuyorum sonrasinda neler beni bekliyor

7 Cevaplar

0 oy
(128,523 puan) tarafından
Hic bi bilgim yok rabbim sifa versin
(649 puan) tarafından
Sağol canım
-Reklam-
0 oy
(777 puan) tarafından
10 yıl önce oldum canım çok şükür sonrasında bi sıkıntı yaşamadım.yediklerine dikkat edeceksin yağlı yemeyeceksin
(649 puan) tarafından
Çabuk kilo aliniyirmus kilo durumun nedir
(777 puan) tarafından
Evet alınıyor maalesef.ben baya kiloluydum ama bende piko falan da vardı.sürekli kullandığım ilaçlar vardı.şu an sağlıklı beslenme sürecindeyim 15 kilo verdim devamı gelecek inşallah
(649 puan) tarafından
Ayy alıp verememekten korkuyorum ben ya Rabb'im başka dert vermesin ama kilo almaktan çok korkarım nasıl veriyorsun bu arada bi 10 kilo fazlam varda
(777 puan) tarafından
Yok canım korkma.önemli olan sağlık.
Ben if diyeti yapıyorum günde 10 bin adım atmaya çalışıyorum.kendimi diyet psikolojisinden çıkardım ve gidiyor kilolar çok şükür
0 oy
(570 puan) tarafından
Kuzum birsüre dikkat et asla bulgur acı asitli şeyler tüketme birsüre kiloda verirsin hep öyle diyolarda alakası yok vallah ee kesik illaha ameliyattan çıkınca acıyo ama ağrı kesici veriyolar hemen 3 günde toplandım ben bide bol bol yürü ameliyattan 6 sonra 6 saat izin vermiyolar kalkmana zaten ama sonra yürü başka türlü toparlanamazsın 
(649 puan) tarafından
Neleri rahat rahat yiyebilirim peki sonrasında istediğim gibi yiyebilir miyim ve çok kilo alır mıyım
(570 puan) tarafından
Yok ya ben almadım hiç ama bulgur acı asitli  içeçeklerden cispden çikolatan uzak durdum zaten merak etme baya bi ishal olcan kilo almazsın ben 6 ay dediklerimi yemedim banada dediler kilo veremezsin çok alırsın diye ama olmadı ama mutlaka yürü canım mutlaka serumunu koluna tak hastanede gez
(649 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cevapların için pazartesi günü yüzde 90 olacağım ameliyat ameliyattan değil sonrasından korkuyorum dediğiniz gibi dikkat etmem lazım artık boğazı tutabilirsem
(570 puan) tarafından
Ben yaşıma göre fazla deneyimin var bu konuda illahaki kesik yarası acıyo ama hemen ağrı kesici veriyolar oda hemen acısını dindiriyo eğilme fazla birsüre klozet kullan lavaboda bide üşütme iltap kapmasın canım geçmiş olsun şimdiden:)
(649 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım benim
0 oy
(534 puan) tarafından
Ben geçen sene ameliyat oldum canim ne zayıfladım ne kilo aldım aynı kilomda duruyorum sadece ayıptır söylemesi tuvalete çok çıkar oldum bi de kabızlık problemi yaşıyordum safra kesem alınınca o geçti çünkü safra kesesi olmadığı için safra direkt bağırsağa akıyormuş bağırsakların ağrıyordu ara ara ben buna bağlıyorum ameliyat gerekliyse kesinlikle olmanı tavsiye ediyorum o acılar dayanilmaz oluyor ameliyatı erteledikce kurtuldum çok sukur
(534 puan) tarafından
İnşallah canim Allah sifa versin
(649 puan) tarafından
Canım bişey daha sorcam rahat rahat spor yapabiliyor musun
(534 puan) tarafından
Şuan hiç bi şeyim yok canım aynı eski hayatıma geri döndüm ameliyattan sonra yiyeceklerime 1-2 ay dikkat ettim şuan herseyide yiyorum bi skinti yaşamıyorum hareket yönünden de öyle aynı eski halimdeyim yani bi 6 ay dikkat ettim ağır kaldırmamaya hareketlerine fıtık oluyormuş dikkat etmessen o da dediğim gibi 6 ay kadar şimdi her şeyim normal
(649 puan) tarafından
Tamam canım yine aklıma takılırsa bişey sorarım artık izin verirsen :))
(534 puan) tarafından
Tabi canım sorabilirsin :)
0 oy
(5,914 puan) tarafından
Yani dikkat etmezsen aliosun benimde safra kesem alindi
0 oy
(565 puan) tarafından
Bende oldum 2 sene önce herhangi bi sıkıntı yaşamadım yağlı yemekleri bıraktım hatta kilo bile verdim tabi hamilelikte geri aldım ama o dönem zayıflamıştım:) 
(649 puan) tarafından
Demekki bunyeyle alakali bakalım bende maş olacak
(565 puan) tarafından
İnşallah şifa bulursun canım
0 oy
(3,794 puan) tarafından
4 sene önce alındı.  Zayiflamadim . Valla 
(649 puan) tarafından
Daha çok kilomu aldın
(3,794 puan) tarafından
Canım ameliyat senin kilo alimini yada vermeni etkilemez ki.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 91 göst.
30 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Feyzaer1998 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 117 göst.
17 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Busra2345 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 58 göst.
14 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Busra2345 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 172 göst.
12 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevdoş (197 puan) tarafından soruldu

408,149 soru

12,258,748 cevap

37,314 kullanıcı

Kategoriler

...