0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (187 puan) tarafından
Kizim gece uyumuyor gecte yatsa 2 3 saat uyuyup uyaniyor gunduz uykusu gibi oyunnoynamak istiyor akil verin lutfen ..

1 cevap

0 oy
(3,239 puan) tarafından
Bende aynı dertten müzdaribim ama benimki 4 tane diş geliyor birde kabız düzelir inşallah 
(456 puan) tarafından
Suan kac aylıksıniz kuzum benimki gece beslenmesini geçen hafta kendi kesti ama bardak asla istemiyor cok uğraşıyorum oyun yapıyor illa kaşıkla içmek istiyor herseyi bir çözüm.bulamqdim
(3,239 puan) tarafından
13 aylık 4 aylıktan bu yana hep bardakla icirdim 9 aylıktan belli kendi içer bazen biz içiriyoruz  zamanı gelince bırakır canım benimki emiyor gece geceyi bir bıraksaydı
(3,239 puan) tarafından
Maddi durumun nasıl canım uyku eğitimi vermek istersen bir site öneririm 300 lira falan
(456 puan) tarafından
Ya masallah cnm.ya valla.helal olsun nasil.alistirmissin bardağa benim kiz mi.beceriksiz.bazi konularda pipet bile ağzına sokmuyor alıştırma bardağa vs hepsini aldım.ama.yok benimki gerci.icecek sevmiyor bir aylıkken alerjisi çıktı emmeyi bıraktı aylarca sut sagip besledim biberon da almadı sadece gece uykusunda alırdı.hala.da öyleydi simdi.birskti gece beslenmeyi bebekken dln hep kaşıkla.besledok cok zordu zaten normal.cocik.900cc içiyorsa günde benimki 400 içse şükrederdum baya zor geçti o günler bu halimize bin şükür maddi durumumuz.cok.sukur iyi kuzum.ama virüsten dolayı yüz yüze ise eğitim.gidemem virus korkutuyor beni ama.sem sama zahmet önerir misin siteyi online fln mi
(3,239 puan) tarafından
Kuzum bence bebeğin yapısından kaynaklı paketle içiyor benimki 2 aydır falan benimki de hicbir şey yemez emer sadece sema ile uyudu canım yok yüz yüze değil whatshapp üzerinden eğitim alıyorsun goruntulu arama ses kaydı falan arıyolar 15 günlük diğer siteler çok pahalı 1,5 milyardan aşağı değil canım ben başlayacaktım sallanmayı bırakınca gerek duymadım dişleri çıktıktan sonra düzene geri oturturum inşallah
Benimki uyudu şükür:) darısı sana kuzum
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,249 soru

24,398,738 cevap

349,944 kullanıcı

...