0 oy
275 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (364 puan) tarafından
Merhaba kızlar. Nasıl yazsam bılemedım sımdı belki linç edecekler olacak ama sorum su. 

Bnm eşim cinselliğe cok onem veren birıdır. Bız 3 yılllık evlıyız ve nerdesyse her gun ılıskı oluyo. Ama bazen 2 gun veya 3 gun hıc olmuyo. Ve bn bu bosluklarda acaba baskasıyla mı halletti işini de o  yuzden mı bnle yapmıyo diyorum. Mısal 2 gundur ılıskı olmuyo ama ıkı gundur de sabah 7 ıla 8 arası işe gıdıyo.  Sız her gun ilişkıye girsenız ve arada bı mola verse esınız ne dusunursunuz. Ve esınız cok düşkün olsa cınsellıge

12 Cevaplar

+2 oy
(6,978 puan) tarafından
Cok şükür sonunda yoruldu derim. Bacim dertsiz basina dert mi arıyorsun, ne guzel dinlen işte :)
(364 puan) tarafından
Ben dınlenırımbde bu seferde nıye durdu dıye aklım karısıyo
(6,978 puan) tarafından
Oda insan, calisiyor, yoruluyor, bence bosuna kuruntu yapıyorsun
(364 puan) tarafından
Ayn haklısın canm. Ne bılım seytan işte aklıma gırmıyo degıl
-Reklam-
+1 oy
(14,715 puan) tarafından
Aynı durumdayız aklıma gelmiyor böyle birşey 

Bunu düşünsem eşimle  birlikte olamam 
(364 puan) tarafından
Kuruntu işte. Bırlıkte olmasam bu sefer o nıye olmadı dıycek gdh
(14,715 puan) tarafından
Ben eşime açık açık söylerim herşeyi
2 gündür benimle olmadın istemiyor musun derim gülerek şakayla:)
+1 oy
(397 puan) tarafından

Biz eşimle 1 hafta yapmaığımız oluyor benimde işime geliyor bazen bazende ben istiyorum ama o yanaşmıyor saçın ıslanacak hasta olursun diyor o kadar araverdik hiç aklına gelmezmi diyorum kendi kendime ama hiç aklıma kötü bişey gelmiyor yada işte yorulmuştur diyorum az özleriz özleyince daha güzel olur diyorum araya mesafe girince daha bir hoş oluyor her gün arka arkaya aynı duyguyu vermiyor :D

(364 puan) tarafından
Yanı orası zaten oyle ama hergın olup arada bır kac gun ara vermesı.
tarafından
Benimki hic isteksizlik yapmadı bu gune kadar yeterki istim yada istesin jajsjajaj
(14,164 puan) tarafından
Katılıyorum betül :D
(364 puan) tarafından
Anlattım ne sıklıkla olduğunu. Ve hıc bırınde de ben ıstemedım. Ben ıstesem Bnm kı de gerı cevırmez. Hep kendılıgınfen gelır tıpış tıpış
0 oy
(515 puan) tarafından
Yazık kız canına hergun can mı dayanır adam da belkı yoruluyodur bız ıkı ay bazen bıf ay bazsn 15 gun yapmayız hıc aklıma gelmez baskası fln hatta vıdeo bıle ızledıgı gelmez
(364 puan) tarafından
Ben dınlenırımbde bu seferde nıye durdu dıye aklım karısıyo
(515 puan) tarafından
Bence bıraz rahat bırak oluruna bıram herseyın fazlası zarar
(364 puan) tarafından
Hhhgh. Tam canım.
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Hemen aldatıyor diye düşünmem sende düşünme aldatsa senin yanına hic yaklasmaz yani bence  evet çok kuruntu yapmışsın sabahın köründe ne yapcak 
0 oy
(397 puan) tarafından
Belki yoruluyordur olamaz mı her günde aynı istek olmaz ki yani ben öyle düşünüyorum
(364 puan) tarafından
Evet yoruluyor insat da calısıyo ve erken gıdıyı ama genelde boyle.
0 oy
tarafından
Saçmalama hergun yapcak değilsiniz eşin 7 8 de işe gitmesi gerek miyomu zaten bizde fazla giriyoruz ama hic öyle şeyler düşünmedim bekarken yedi her boku söylemisti zaten evlencegimiz ummuyodu ama evlendik bende öyle her yere gondermem fazla serbest bırakmam ama inaniyorumda evliyiz asla öyle bise yapmaz eşim.
0 oy
tarafından
Çok yiyen baldan usanır demişler hiç mi ara vermesin adam 
0 oy
tarafından

O da insan canım ..makina değil ya..:D kafanı doldurma böyle şeylerle .

(1,054 puan) tarafından
Valla sklmiazmi insan hergun ne ya
0 oy
tarafından
Yoruluyorsun niye hemen kötü düşünüyorsun ki
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Başkasıyla mi halletti işini diye düşünmen için sizin çok farklı sorunlarınız olmuş olması lazım. Mesela benim aklıma böyle bı durumda benden mı memnun değil kendini mi yetersiz goruyo derim de senin direk aldatmayla bağdaştırman bana anormal geldi
0 oy
(865 puan) tarafından
Canım çeşme değil ki yani özür dilerimde adamda yoruluyordur ne güzel işte özleyin birbirinizi tadı kalmaz hergün hergün 

İlgili bir soru bulunamadı

411,008 soru

12,369,271 cevap

42,259 kullanıcı

Kategoriler

...