0 oy
536 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Yerimden fırladım ev sallanıyordu uyuyordum baya saklandım rüya mı gercekmi çözemiyorum yaa sallanan oldumu ben rüya mı gördüm:'(

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap

image

kurfadayim kızlar olmuş hemde hissttigim saatte ilk iki ve üç çok küçük ama hissettim
tarafından
Yine oldu
tarafından
Tövbe  kiz bu kadar düşük  deprem.hissedilir mi
tarafından
Valla iki kez üst uste
tarafından
Kız sen o evden çık  5 6 siddetinde olsa nolur  ALLAH korusun 1.8 neki hergun heryerde oluyor o kadar
tarafından
Eşime anlatamıyorum napim
-Reklam-
+1 oy
(345 puan) tarafından
Nerde oturuyorsun cnm
tarafından
Olmis urfada çok küçük.olsada
(345 puan) tarafından
Yaa geçmiş olsun cnm
tarafından
Sağol canim
tarafından
Dün Kıbrıs'ta olmuş aynı fay hattı üzerinde olduğundan Hatay'da da oldu cnm
tarafından
Yaa:(((
+1 oy
tarafından
Google'dan bak son dakika depremlere 
tarafından
Bakayım canım
tarafından
Sahinle maşuk mu ne orda olmuş kuzu evet ama çok düşük la nasıl hissettin baktım şimdi birisi 1.8 öbürü 2 .3
tarafından
He gördüm ama.hissttim.kiz sallandı belki merkes üssü diye
0 oy
tarafından
Urfada deprem gozukuyo ama okadar siddetli deil 
tarafından
Evet hissettim kız onu bile
tarafından
Gecende ankarada oldu 2.5 falandi bende hissettim ya deprem piskolojisi ile gezince oule oluyo
tarafından
Evet valla yerimden fırladım hemen durdu zaten
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Bende urfada karakoprudeyim çok hafif hissettim 
(1,270 puan) tarafından
Allahtan yeni doğum yapmıştım kayinpederim kaynanam görümce eşim evdeydi ama lohusa halimle çok korkmuştum bebeğim preture yeni kuvezden yeni çıkmıştı eşim almış kaçırmış kundağı sonra bi baktım ne yorgan ne battaniye tehlikeyi göze alarak içeri girdim bebeğimin ihtiyaçları aldım sabaha kadar araba urfanın içinde tur attık klima yansın diye ayy aklıma geldikçe kötü oluyorum
(1,270 puan) tarafından
Buarada sen niye urfadasin canım
tarafından
Benim eşim Urfalı evlendim yerleştim
tarafından
Bizde eşimin arkadaşı su deposundayd oraya gittik cocuklarla :(((
(1,270 puan) tarafından
He bizim tayinimiz çıktı geldik 2 buçuk yıldır burdayız temmuzda gene tayin isteyecez insallah
0 oy
(221 puan) tarafından
Sallanma değil ama sanki yerden biri apartmanı yıkıyordu öyle bir sesle hissettim oldu yani küçük buyuk insan hissediyor artık merkez haliliyedim
tarafından
He bak sende hisstmissin çok hafif ama üç dört kez oldu on beş dkaikat içinde küçük küçük
(221 puan) tarafından
Oldu oldu canim evet
tarafından
Ya uff:(
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Geçmiş olsun canim
tarafından
Sağol canım
0 oy
(7,121 puan) tarafından
Asagi da gördüm de canım hissettim dediğin depremler hissedilecek büyüklükte değil ki . Bu depremi hissediyorsan evinde ciddi problem var demektir.  Bu ufaklar artçı depremler. Ben de Afad yüklü, Ankara da yaşıyorum akşama kadar kaç tane bildirim geliyor ankara çevresin de deprem oldu diye ama bizim hissedeceğimiz büyüklükte değil. Allah beterinden korusun.
tarafından
Kız kaç kişi hissetmiş yani titeri bildiğin merkez üssü diye belki bilmiyom.burda ne saglamki evler sağlam :(

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 123 göst.
6 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 191 göst.
10 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zynp54 (1,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 242 göst.
18 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Ayparcasi-68! (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
10 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneymben (573 puan) tarafından soruldu

403,750 soru

12,096,107 cevap

36,398 kullanıcı

...