0 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde (1,111 puan) tarafından
Kızlar marka önerirmisiniz birde telefondan izleyenler surekli acikmi olmali ekranda yani gece napiyosunuz ekstra telefon var onu kullanmayi düşünüyorum ama içine kart lazim mi vifi baglantisi yeterli mi ne cok sordum ama kafam karisti

4 Cevaplar

+1 oy
(1,831 puan) tarafından
Xıaomı kullanıyoruz bebegın kamerası sureklı acık oluyor gcee gpruslu bebek kımıldaunca telefonuma bildirim geliyor goruyosn gayt guzel sesi sana gelıyo sen de sesını dınletebılıyosn mesela mızmızlanınca pişş pişş diyorum 
(1,111 puan) tarafından
Bnde ondan alcam canim gece nasil yqpiyosun sürekli acik mi oluyor telefonunda
(1,831 puan) tarafından
Kamerası acık olmuyor surekli zaten bebegın odasındaki kamera surekli takıp ediyor en ufak kımıldamasında telefonuna bildirim gelıyo kamerayı acıyosn goruyosn
(1,111 puan) tarafından
Anladım canim cok saol aslinda ekranli istiyorum ama ikizleri nasıl ayni anda görürüm bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Karta gerek yok wi-fi de  bağlanırsa diye biliyorum 
(1,111 puan) tarafından
Umarim öyledir teşekkürler
0 oy
(2,047 puan) tarafından
Ben bebevo marka görüntülü telsiz kullanıyorum 1 seneyi geçti cok memnunum 
(1,111 puan) tarafından
Benimkiler ikiz canim bana 360 derece donen kamera lazim ondan ekranli alamiyorum
(2,047 puan) tarafından
Anladım kuzum insallah kafana göre bulabilirsin
0 oy
(19,172 puan) tarafından
Wifiye bağlansa yeter. Bende bazen öyle yapıyorum damda eşimle işimiz vardı. Esimi aradım whatsaptan. Bi telefonu çocukların yanına koydum birini yanıma aldım. Uyanırlarsa seslerini duyim diye
(1,111 puan) tarafından
Bnde onu kamera ekrani olarak kullanmak istiyorum yani oturumu ondan acayim dursun oda da insaalah olur yoksa gece hep nasil acik birakayim
(19,172 puan) tarafından
Telefonla zor olur ya o gece. Kendine bebek kamerası al. Çünkü telefon olunca ses gicirdiyor bir süre sonra
(1,111 puan) tarafından
Onlarda dönmüyor sabit benimkiler ikiz ne yapayim bilemedim

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 731 göst.
2 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,482 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 186 göst.
22 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Ikiz anne adayi (1,111 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 246 göst.
0 oy
3 cevap 225 göst.

Kategoriler

1,498,553 soru

24,478,530 cevap

356,099 kullanıcı

...