0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından

Kızlar regl tarihime göre 16+4 haftalık hamileyim ama geç yumurtlama oldugundan ilk ögrendigim hastane 1 hafta oncesini tarih verdi .

image

+3Doktor bebegimin kafasının buyuk oldugunu söyledi bi bakarmsnz 

3 Cevaplar

0 oy
(96 puan) tarafından
Cnm şuan 15-16haftalık bebişin yaklaşık 135 gr görünüyor tahmini doğum 15.07 2021 de doğurursun diyor 
tarafından
Baş çevresi de 3.24 cm
(3 puan) tarafından
Sizce 1 hafta ileriden gitmesi sıkıntımı büyük diyince Kafama taktımda
tarafından
Hayır sıkıntı değildir inşallah. Takılacak birşey değil
-Reklam-
0 oy
(1,085 puan) tarafından
Bana da başının büyük olduğunu söyledi endişe etme geç döllenme olabilir ondan 1 hafta atar benimde öyleydi doktor son adet tarihini değiştirdi mesela çünkü yumurtlama zamanı farklı düzensizlik vardı bende şimdi 34+2 yim ama ultrasonda başı 36 vücudu 35 hafta çıkıyor 
0 oy
tarafından
Bence haftası ile uyumlu son adet tarihini yakalamış bacak boyuma oranla başı büyük dediyse bilemem ama öyle bence anomali denilcek bir büyüklükte de değil yanlış oldum bile yapılmış olabilir bir ay sonra nasıl değişecek bu ölçüler ona göre kıyaslayıp karar verilmesi lazım 
(3 puan) tarafından
Evet bacak boyuyla uyumsuz 2 gun farkediyor
tarafından
Uzuvların hiç biri zaten birbiriyle eşit olmaz zaten canım sağ ayak bile sol ayaktan büyük olur yada tam tersi iki günlük ilerilik yada gerilik pek bir sorun teşkil etmez karın çevresine göre tam son adet ile uyumlu olmadı başka bir doktora daha muayene ol banadâ ikinci kızımda başı çok büyük bacakları çok kısa bu çocuk engelli dedi beni zırıl zırıl ağlattı devletteki doktor özele gittim hiç bir şeyi yok dedi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 108 göst.
18 Ocak 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Onlygirl (333 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (333 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 98 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Derya deniz misali (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 59 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (369 puan) tarafından soruldu

411,631 soru

12,391,813 cevap

43,856 kullanıcı

Kategoriler

...