0 oy
161 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar biliyorum bununla ilgili milyon tane post açtım ama internetten de yeterli bilgi bulamıyorum bugün 4.gün 4 gün önce gömülü dişimi çektirdim üst damağımın orta kısmı komple dikişli bu şekilde diş fırçalayabilir miyim ki fırçalamalı mıyım sizce sadece gargara yapıyorum ama yeterli gelmiyor 

3 Cevaplar

0 oy
(2,475 puan) tarafından
20lik mi çektirdin
tarafından
Yok köpek dişiydi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım doktor ne dedi bu konuda
tarafından
Ruh arkadaşım beni unuttun mu sen ;)) batmanlim ;D ucu vardı hafif üstte benim ya bilmiyorum ki 4 gün olmuş oraya degdirmeden fircalayabilirsin bence
tarafından
Hee yorum yazdım sonra dedim aaaa ruh ikizime siz diye hitap etmişim öyle dardayım ki.isim okumadan cevap yazıyorum biri derdime derman olsun istiyorum :D sen de Ordu Ünyeliydin unutur muyum ya :D 4 gündür perişan perişan yaşadığım için (ki buna da bin kere şükür) hiçbir şeye odaklanamıyorum ya :D
tarafından
Doğrudur canım beim bende dişten çok çektim valla Allah dusmanimin başına vermesin sıkıntı yok yani ;D
tarafından
Amin ya insan perişan oluyor korku içinde yaşıyorum resmen dikişlerim açılacak diye korkuyorum normal doğumdan sonra 2 defa dikişlerim açıldı o yüzden çok korkuyorum :( inşallah açılmadan ve enfeksiyon kapmadan atlatırım bu durumu
tarafından
İnşallah canım doktora ne zaman gitceksin
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Dr numarası felan yok mu canım sorsan bi:/ çok bastırmadan fırçalanır bence ama sen Bi sor :/
tarafından
Bnce de çok bastırmadan fırçalanması lazım ama çok korkuyorum bir de devlette yaptım eğer özelde yapsaydım doktoru uyutmazdım sürekli soru sorardım :D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 68 göst.
8 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gurbett (361 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 78 göst.
0 oy
4 cevap 79 göst.
22 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 113 göst.
31 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,033 soru

23,615,954 cevap

306,575 kullanıcı

...