0 oy
271 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,792 puan) tarafından
Kızlar ya hani vücudun bazı bölgelerinde kararmalar oluyor ya (siz anladınız sanırım) onun icin bildiğiniz bir krem var mı 

Sorum özellikle Farmasi satış yapanlara onda varmış bir Krem sanırım nedir nasıldır ise yarıyor mu 

Yada ekstra başka önerebileceginiz birşey var mı 

3 Cevaplar

+1 oy
(23 puan) tarafından
W-Lab kozmetiğin beyazlatıcı kremi var canm yüzüme kullanıyorum çok faydasını gördüm bırakamadm 3 yıldır kullanıyorum bölgesel kararmalarada kullananlar var koltuk altı genital bölge vs gibi bir araştır bak 
(1,792 puan) tarafından
Medeleb mı yazıyor üstünde yoksa direk w lab mı
Birde sürekli mı kullanmak lazım
(1,054 puan) tarafından
Kullanmayı bıraktık tan sonra yine aynı olmuyormu bi kaç kişi bu krem değil de krem kullanıcılar tenleri açılıyordu bırakınca ayniydi
(23 puan) tarafından
Madeleb hücre yeniliyici krem canm aynı markanın ürünü oda yani sürekli derken düzenli kullanmak gerekiyor üç gün kullandım bıraktımla fayda olmaz W-Lab sitesine girersen yazıyor beyazlatıcı diye instagram adresife var veya eczacıyıda sorabilirsin
(1,792 puan) tarafından
Tamam canım bir araştırma yapayım o zaman
Teşekkür ederim
(23 puan) tarafından
Ben öyle bir durum yaşamadım dediğim gibi yüzüme kullandım ten eşitsizliği vardı ve bazı lekelerim vardı farklı bir durum yaşayan olduysada bilemem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Limon sür direk görürsün faydasını agdacim söyledi kuzum 
(1,792 puan) tarafından
Yaaaa limona tikim var benim dokunamiyorum ki :(
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Ben farmasinin beyazlatan sabununu yüzüm için kullanmıştım fayda görmüştüm biraz. Lekeleri de azaltmisti.
(6,046 puan) tarafından
Üye olup kendinize geliş fiyatindan da sipariş verebilirsiniz. Katalog fiyatı biraz pahalıydı
(1,792 puan) tarafından
Duruma göre üyelik olabilir aslında her ay alışveriş yapma ya da ürün satma zorunluluğu var mı
(6,046 puan) tarafından
Yok canim istediğin zaman girersin. Ben aylarca girmedigimde oluyordu lazım olunca giriyordum. Üye olacak yakının yoksa yardımcı olurum canım
(1,517 puan) tarafından
Üye olmayı düşünürsen yardımcı olurum özelden yaz
(1,792 puan) tarafından
Birkaç kişi var bir sorayım ona göre yazarım kızlar teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 1,633 göst.
25 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Ummebrar (1,169 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 16 göst.
0 oy
1 cevap 84 göst.