0 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde (1,114 puan) tarafından
Kullanan var mi gorus acisi nasil gebelde giruyorum tek cocugun yuzunu besigini gorecek kadar ayarliyolar benimkiler ikiz biraz uzaga koysam ikisini de görürmuyum yoksa darmi görüş acisi

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç bir bilgim yok cnm 
-Reklam-
0 oy
(58 puan) tarafından

image

canim bizim telsiz bebevo daha gecen hafta aldik nereye monteleyecegimize karar veremedik daha o yuzden rahat gormek icin giysi dolabinin icine koyuyorum gunduz kendi yatagima yatiriyorum senin besiklerin sabit biyerde duruyosa once ikisinide gorebilecek sekilde bi yer bulmaya calis duvar yada yaninda esya varsa ondan sonra monteleyin kamera zaten saga sola yukari asagi egiliyo biraz
(1,114 puan) tarafından
Harikasin ya valla bu görüntüyü ariyomusum resmen aci olarak daha uzaga kiysan daha genis görür mu şöyle düşün oda kucuk yatağın  biri bi duvarda digeri diger duvarda ama arasi 5 6 adim anca
(58 puan) tarafından
Görur diye dusunuyorum olmadi biraz yaklastirirsin besigin birini digerine hani hangi kamerayi alirsan al az cok ayni goruntu acisi olur o yuzden aldigin kamerayi caprazlama yuksek bi yere koyarsan ikisinide gorursun diye dusunuyorum
(1,114 puan) tarafından
Besik olmayacak canim odalarinda bazada yatcaklar oda cok küçük zaten mecbur yakin olcak karsilikli insaalah ayarlayabilirim ayarlayamazsamda bigun birine bigun birine cevircem diğerinin sadece sesini duycam ses olarak nasil canim aninda geliyor mu en ufak inleme bile
(58 puan) tarafından
Senin bebeklerin ufak diye biliyorum donmeye baslayinca baza sıkıntı olmasin canim
Sesde cok iyi odanin yan tarafinda banyo var ordaki ses bile geliyo
(1,114 puan) tarafından
Evet ama besikte yatmak istemiyolar artik vuruyolar goremeyince galiba önüne koruma alip baza alcam sesin iyi olmasina sevindim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 140 göst.
24 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Ikiz anne adayi (1,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 114 göst.
24 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Ikiz anne adayi (1,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 346 göst.
30 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Nrgz (827 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.
22 Eylül 2022 Diğer kategorisinde meva1 (1,440 puan) tarafından soruldu

402,066 soru

12,036,466 cevap

36,264 kullanıcı

...