0 oy
371 göst.
Diğer kategorisinde (241 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
aşlwmwmaodmdmfkfmmf

19 Cevaplar

+1 oy
(1,939 puan) tarafından
Ben hic beklemiyordum nisanim geldi aksama suyum geldi bi anda sancılar başladı sabaha dogurdum
-Reklam-
+1 oy
(45,036 puan) tarafından
Her doğum çok farklı kızımda sancım yoktu suyum geldi kaça saat suni sancı cektim oğlumdada gece hiç bı belirti yokken aniden sancilandim doğumunda çok kolaydi
+1 oy
(1,101 puan) tarafından
Hiç beklemediğim bir anda oldu benim 2 doğum yaptım
0 oy
tarafından
Bir gun once sancim yoktu ama icimde karnimi asagi iten bi motor calisiyor gibi oldu ve bu duzenliydi. Gece kocam beni o kadar cok guldurdu ki sabah sanciyla uyandim suyum gelmedi doguma kadar. Birde ebemin tavsiyesiyle kendimi sicak suya attim sureci kisaltip acilmayi hizlandiriyor sonuc 16 saat sanci 2.5 saatte dogurdum. Sancilar once hafifti saat gectikce artti
0 oy
tarafından
Benim birden suyum gelmisti. Ama telas yapmadim. Su geldigi anda dogacak degil ya :) 

Gittim ertesi gun dogdu 
0 oy
(14,163 puan) tarafından
Doğum bir anda gerçekleşen bir olay değildir saatler sürer dizi ve filmde izledikleriniz gerçek değil öyle olsa herkes yolda araba da evde doğurur demişti ebe :D 
(14,163 puan) tarafından
Büyükler asla yeni nesili beğenmiyor napak bacı nasıl doğursun bu kadınlar :D
tarafından
Etek giyip çömelerek☺ eski yöntemlerle
(14,163 puan) tarafından
Ama doktorlar öyle yapmıyorlar :D sadece bir kişinin öyle doğurduğunu duydum geri herkes çatal da falan doğuruyor tanıdık bir doktor var bizim kadın dogumcu onun bir hastasını comelerek dogurttugunu duydum başka da hiç duymadım
tarafından
Mantıklı  aslında  çömelince  daha iyi açılma  oluyordur bebek de sıkışıp  kendini itiyordur☺ben öyle doğuracak olsam altım a kaçırırım
(14,163 puan) tarafından
Bence de mantıklı olan o
0 oy
(256 puan) tarafından
Aksamdan gece bir yarisina kadar dizi bitirdik esimle internetten gece uyudum sabah 6da tuvalete kalktim yine bisey yoktu 7de sanci ilk uyandim adet sancisi gibi. Tuvalete gittim nişanın geldi hazırlan cik derken saat 9bucukta hastanedeydim 11bucukta oglum oldu. Yani dogmaz bu cocuk derken aniden cikti:)
(241 puan) tarafından
Kacinci haftada
(256 puan) tarafından
38+6 da dogurdum
0 oy
tarafından
Canım bazı problemlerin vardı nasıl oldun iyimisjn
(241 puan) tarafından
Hangi problemler canım
tarafından
Eşinle ilgili
0 oy
(3,918 puan) tarafından
Bir anda oluyo. Herkeste farklı bendede hiç olmadı 40+2 de sezeryan oldum
0 oy
tarafından
40+3 de doğurdum bir anda sancım geldi nişan felan gelmedi benden
0 oy
tarafından

İlk oğlumda akşam bişeyim yoktu sabah 7 dide sancı ile kalkmıştım  öğlen 12 de doğurdum diğer 2 oğlumda sanki anlaşma yapmış gibi ikisinde de 42 haftada suni sancı ile olmuştu 3 normal doğum yaptım şimdi 4 cu yolda bakalım bu nasıl olur :)

0 oy
(1,475 puan) tarafından
3cude hep yemek yerken yakaladılar sancim oldu 1cisi vaktnde doğdu 2si 35 haftalık doğdu 3cusu 32 haftalik doğdu ogunde cantami hazrliyodum ütü yapiyodum oglen başladı ertesi gune sanci devam etti doktor sancıyı kesemedi smdi 3aylik
0 oy
tarafından
40+4 gecesi yavaştan başladı kasılmalarım ben uyumayı tercih ettim :D snra sbah 10 gbi sancılanmaya başladım sancı geldikçe çömelme hareketi yaptım 1 gbi duş aldım snra 3 4 gbiydi sancılar 2 3 dakikada bire indi nişanım geldi dedim tamam hastaneye gttim 8 cm açılmam olmuş. Tabi benim doğuştan rahmim yarımmış doktorlar anlamadı bebekte kanala inmedi mecburi sezaryen oldum nasip byleymiş ama nrmal olabilseydi de böyle doğurcaktım yani :)
0 oy
tarafından
Sancılar hafiften başlayabilir. Yada aniden su ve nişan gelebilir. Bunu kimse bilemez.ama sanci başladığı gibi bebek çıkmıyor korkma cnm.
0 oy
(3,276 puan) tarafından
Her doğum farklı canım 40. Haftamda suyum bitmiş 4 cm açıklık vardı ama sancım yoktu suni şancı verdiler serum yargılandı hala bende bir şey yok ama neyse şancı tavandı suni sancıdan 4 saat sonra doğum yaptım sağ salim kucağına alırsın inşallah canım 
0 oy
tarafından
Bu çok değişiklik gösterir canım. Örneğin bende 4 santim açılma vardı ama ne sancı ne su. Sonra 8 cm de ciddi sancı geldi  10 cm oldu ama su gelmedi. Ebenin patlaması için bebeğin başının hazneye tam oturmasını bekledi oturunca da kendisi patlattı öyle başladı doğum  ama bı arkadaşımla aynı gün doğum yaptık onun suyu gelmişti ama saatlerce açılma olmadı 1 santim de kaldı suni sancı vermek zorunda kaldılar 
0 oy
(468 puan) tarafından
Benim ameliyat günüme 10 gün vardi ve baya sancım vardi acile gittim dktr bebegin suyu azalmış dedi ve beni hemen ameliyata aldilar 36 haftalıkken aldilar bebisi  bugün TM 1 ay oldu yane beklenmedik birşey doğum 
0 oy
tarafından

Kuzum etim  ikinci doğumunu yaptı ilki zor olmuş tu 2 gün sancı çekmişti ikinci de sabah uyanmış kabız olmuşum demiş eşine tuvaletini yapamıyorum demiş hafif sancısı varmış yarım saat evde durmuş hastaneye diye yola çıkmış araba da doğurmuş  kaynanam  yardım etmiş bebeği çıkartmışlar hastaneye gidip göbeğini kestirmişler:D

İlgili bir soru bulunamadı

408,507 soru

12,274,367 cevap

37,688 kullanıcı

Kategoriler

...