Kızlar afedersiniz dün kaynanama bana iç çamaşırı almasını söylemiştim. 29 haftalık hamileyim bebek büyüdüğü için önceki çamaşırlarım olmuyor haliyle. Oda Sağ olsun almış pazardan. Eltiminde kışlık pijamasi yokmuş oda demiş galiba al diye. Neyse annem dün gitmişti işte pazara. Bana iç çamaşırı almış birde doğuma giderken giymek için pijama altı almış 2 tane. Biri oldu diğeri biraz büyük geldi. Onu verelim yerine altlı üstlü takım alalım dedi. Eltime de sanada haftaya alalım demiş. Bu hafta para kalmadı demiş. Oda işte başladı BEN BU EVE HIZMET ETMIYOR MUYUM NIYE AYRIMCILIK YAPIYOSUN. IYI BANA BISEY ALMA SEN FALAN diye işte. Annemde dedi kocanla gidiyorsunuz kaç defa alsaydınız aldırsaydın kocana diye. Kocamda para mi var ben senden istedim falan dedi. Oda tamam uzatma haftaya al cam zamanında sanada çok aldım almadım mi niye nankörlük yapiyosun falan dedi işte. Eltimde kaldı mi onlar eskidi sen bana zaten bisey alma hep ona al. Ama ona da giymek nasip olmasın falan dedi. Ben mutlaktaydım bu sırada. Içeri girdim noluyor diye kavga ediyoruz dedi çarptı kapıyı çıktı sonra ben girince. Neyse eşime anlattım bu durumu. Kızdı ama elden bisey gelmiyo. Ayrılsak şuan borç çok bende biliyorum böyle gitmez ama yapacak bisey yok 2 sene daha sikicaz dişimizi dedi. Şimdi biz aynı bahçedeyiz. Sürekli yüz yüzeyiz yani kaynanamin yanındayız geceye kadar. Ben eltimle muhattap olmak istemiyorum. Eşim tatsızlık çıkmasın falan diyo. Siz olsanız ne yaparsınız kizlar
Bu olay bana çok tanıdık geldi
401,987 soru
12,034,240 cevap
36,262 kullanıcı