0 oy
394 göst.
Diğer kategorisinde (1,284 puan) tarafından
Dedesi alıp geliyor bir Poşet genelde eşimle biz yiyoruz çoğunu ama çubuk kraker veriyom yada gofret kek oluyor ondan veriyorum eti puf ama tadımlık tabiki linclersiniz belki bu yaşta verme diye ama oya laniyor seviyor yemeyi siz neler veriyonuz

19 Cevaplar

+2 oy
(5,332 puan) tarafından
Arada çok sık olmamak koşuluyla veriyorum ne kadar sakınırsam sakımayım birileri mutlaka vericek en azından ben verir alerjisi varsa takip ederim bi başkası veride inakr eder çocugum vucudu tepki verirse neden olduğunu düşünmem direk buna alerjisi vardır derim müdahalemi yapatım
(1,284 puan) tarafından
Bende sakinsam illa birinden birinde yiyor alışıyor tadımlık derken
(5,332 puan) tarafından
Çok sık almazsan sorun olmaz kuzum zamanında bizlerde yedik ben şimdi h aramıuotum bile ayda belki 1 kere giriyo eve
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Çok nadir cnm ablası abur cubur hastası küçüğüm aksine sevmiyor bu iyi birşey 
(1,284 puan) tarafından
Bende kraker kek gofret veriyorum arada tadımlık çok doyumluk yedirmiyom amma illa bir iki bir-iki derken alışıyor
+1 oy
(44,928 puan) tarafından
1 yaşında benimkide bı tek kraker seviyo ama oda balık kraker olcak☺️
(1,284 puan) tarafından
Çubuk kraker seviyor benimkide
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Veriyorum. Hiç vermem demiştim ama babası alistirdi. Çok fazla olmamak şartı ile. Mesela az bı çikolata yiyorsa başka abur cubur yok o gün
(1,284 puan) tarafından
Bende vermem dedim erknden mecbur illa alışıyor
0 oy
(2,256 puan) tarafından
Nerdeyse hepimiz veriyoruz ama cok nadir ver önce yemek sonra 
(1,284 puan) tarafından
Tabii önce yemek tadımlık veriyorum oyalaniyor
0 oy
(16,910 puan) tarafından
Her gün vermem. Ben yiyeceğim zaman yarısını kendime yarısını kızıma veririm. Ya da akşam uyumamış ise cayın yanına biseyler koyunca biraz yediririm. 
0 oy
tarafından
3 yasina gircek daha yemez 
(1,390 puan) tarafından
Yemez mi yedirmez misin
tarafından
Ben degil bana kalsa ben veririm herseyin tadini da bilsin ama onun zararli oldugunuda dozunda derim herseye ama esim cok kati o konuda. Cips falan 4 senedir evime 3 4 kere girmisti oda esimden gizli :D
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Doğal dondurma veriyorum arada bir. Onun dışında organik çikolata aldım ondan veriyorum bazen. Onun dışında vermem bisküvi falan kendim de yemem içindeki Çin tuzu ölüme bile sebep verir çok tehlikeli. 
0 oy
(3,728 puan) tarafından
17 aylık hiç vermedim. Oğlumda 3 yaşında basladi abur cubura artık daha fazla hayır diyemedik malesef 5 yaşına girecek günde bir tane yer sadece. Kizimada uzun süre vermemeyi düşünüyorum
(1,284 puan) tarafından
Biz biraz erken başladık dedesi alıp geliyor du doyumluk deilde tadımlık yiyor
0 oy
tarafından
Balik kraker cubuk kraker olsun arada çikolata gofret olsun veriyorum ben 18 aylik hatta yemei yerken onunkinede ufak bi tatli falan koyuyorum cokta seviyo 
(1,284 puan) tarafından
Bende veri yorum seviyor tadımlık yiyor çok doyumluk vermiyom
0 oy
(1,390 puan) tarafından
Veriyorum hergün değil ama süt burger, süt dilimi, meyveli yoğurt, meyveli kefir, balık kraker, kek veriyorum yiyor seviyor. 
(1,284 puan) tarafından
Bende kraker kek gofret yediyorum
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Hergun bir tane kinder süt dilimi yer 

Evde kek kurabiye yaptımmi onlardan yer 

Arada çikolata yer bir tane oda :)
(1,284 puan) tarafından
Dedesi alıp geliyor bende kek kraker veriyorum ama çoğunlukla biz yiyoruz ona tadımlık veriyom
(2,080 puan) tarafından
Bizimde babam sağolsun ye dedem al dedem alistirdi şimdi babamı hergun gördükce dede dadak diyor :)
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Benim kiza hic vermedim abur cubur canm ha arada süt burger getiriyor babasi onu da yemiyor alisik olmadigi icin herhalde
0 oy
(970 puan) tarafından
Günde güzel birşey yaptığı zaman ödül diye küçük bir çikolata veriyrium bisküvi fln da yer ama cips kola vermiyorum alan olursa cips ben yerim kola asla içmem zaten 
0 oy
(439 puan) tarafından
Cubuk balik kreker birde kuru meyve veriyorum cikolata sakiz seker daha vermedim
0 oy
(18,548 puan) tarafından
Çok nadir haftada 1 veeıorumdur 
0 oy
(2,066 puan) tarafından
Çoğunlukla kraker  balik kreker  eti püf ara sıra  bir de danino kinder falan veriom  başka birşey vermiom
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Benimki ek gıdaya gecemdi geçerse muhtemelen babası da bnde yedircez çok sevip mutlu oluyorlar ya ya kimse yedirmek istemez ama ne kadar aşkından dao bı çocuk ve çikolata abur cubur manyağı oluyorlar istiyorlar... Linclencek bı şey yok bence herkesin kendi çocuğu. Kimse sen kadar düşünmez o bebişim sağlığını bnde vermek istemiyorum ama muhtemelen bn vermesem babası verir... Kizsam gizlice verir yeter ki kızım sevinsn diye işte 
0 oy
(15,310 puan) tarafından
Benimki eline versem bile yemiyor. Meyve yemeyi tercih ediyor. Sevmeyecek heralde abur cuburu.

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 323 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 382 göst.
7 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 307 göst.
24 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Birdilektut (1,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 169 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu

404,214 soru

12,109,403 cevap

36,430 kullanıcı

...