0 oy
151 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (78 puan) tarafından
Kizlar ben almanyada yaşıyorum 5 sene oldu ve camasir derdi hic bitmiyor kışları kurumuyor evde kurutuyorum oda birazi kaloriferin üstünde filan ufak balkon var yazın çamaşırı koysam oturak yer olmuyor gerçekten bıktım kurutma makinasi almak istiyorum ama eşim fazla gerek duymuyor ama ben istiyorum allah nasip ederse 2 cocukta gelecek kullanışlı mi elektrik açısından filan cok yakıyor mu kullananlar cevap verebilir mi toz oluyor her yer

5 Cevaplar

0 oy
(4,060 puan) tarafından
Bende istedim ama evim cok kucuk onlari yan yana yada ust uste koymak lazım ev yaptırıcaz Allahın izniyle camasır odası yapcam ona gire yer falan ozamn alıcam vok kullanıslı canım kuzenim kullanıyor 
-Reklam-
0 oy
(1,086 puan) tarafından
Elektirik yakıyor tabi ama orada nasıl etkiler bilmem ve kıyafetleri yıpratıyor bir süre sonra ben acil bir durum olmadıkça kullanmıyorum zararlı bence 
0 oy
tarafından
Bence gereksiz gibi sonuçta sadece kışın yazın lazım olmaz hem yer kaplar hem çok yakar 
(140,659 puan) tarafından
Cok gerekli ayse benim elim.kolum valla buranin havasi turkiye gibi degil tr de evde kurur ama burda evde dahada nemleniyo kurumuyo
tarafından
Onu bilemem tabi öyleyse .benim de kurutma telim kırıldı peteklere atiyom yarım saate kuruyor yazın zaten sıkıntı olmuyor diye düşündüm ama hava farklı ise bilemem tabi
0 oy
(4,235 puan) tarafından
Valla.hic gereksiz degil ablam.kullaniyor evde ki toz gitti kurutmayi aldigimizdan beri.diyo imkanim olsa hemen alirdim bende kış gunu evin icinde camasir kurutmak mesele
0 oy
(140,659 puan) tarafından
Elektrik cokmu yakiyo bilmiyom ama hic dusunme al bende belciksdayim buranjn havasi rr gibi degil evde kurumaz camasir nemlenir surekli hemen al valla suoer bisi
(78 puan) tarafından
Iste cnm aynen nemli kaliyor sonra onları kaloriferin ustune koyuyorum kurusun diye 3 gün duruyor evin içinde onları kuruyana kadar geri sepet doluyor allah nasip ederse alacam bende

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 149 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 93 göst.
14 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (750 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,027 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 175 göst.
8 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,027 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,457 soru

23,621,170 cevap

306,810 kullanıcı

...