0 oy
359 göst.
Diğer kategorisinde (241 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
lömmamdldleöeööe

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
İnşaAllah sağlıcakla kucağına alırsın cnm 
(241 puan) tarafından
Inşallah kuzum bunlar belirti mı sence
tarafından
Valla ben bilmıom
Bnm 35 haftada suyum gelerek ağrısız sancısız sezeryan oldum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya sancın olacak zaten ben geliyorum diyor öyle böyle sancı değil anliyorsun ama toplanma alakası yok sancı olacak
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Evet canm.buyuk ihtimal ama yarim saate bir dusunce hemen gitme hastaneye 15 dakikada falan dusunce git yakimsa tabi hastane
0 oy
(164,043 puan) tarafından
Tas gibi olmasi bebek toplanmasi dogum belirtisi sanci olur toplanma degil
(241 puan) tarafından
Hayır kimse yok harhangi birşey olsa çağıracak insan var ama onun beni bu halde bırakıp gitmemesi gerektiğini anlaması lazım
Bacim birini cagirana kadar ambulansi ara tuuh yaa dogumu gelmis kadin bi basina birakilirmi
(241 puan) tarafından
Anlayışsız olursan doğum yapalı 1 saat olmuş kadını da bebeyle tek bırakıp gidersin işte allah yardım etsin bana
Uzuldum kiz sana yakin olsak ben gelirdim yanina simdi tuh allah yardimcin olsun
(241 puan) tarafından
Allah razı olsun sevdoşum
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Karnın taş gibi elinle yukarı doğru kaldırıyorSan ve yanlarında kasık bölgelerinde belinde ağrın varsa sen buna dikkat et doğum ağrısıdır büyük
0 oy
(511 puan) tarafından
Kasilmalarin baslamis 10 dk da bir  ondan sonra 7 dk 5 dk da bir e düşerse  düzenli dogum sancılarıdir hastaneye gidersn
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Bebeğin toplanması sancı olarak geçiyormuş başlangıç sancısı tabi doğum sancısı çekmedim ama zormuş ve 5 dk da bir mi oluyomus yoksa daha mı sık oluyomus ne canım yani seninki şu an yalancı sancı olabilir duzenliyse gittikçe siklasmasi gerek o zmn git hastaneye
0 oy
(2,071 puan) tarafından
İnan bende öyle her şeyi sancı zannediyordum ama değilmiş 42. Haftada doğum yaptim suni sancı verdiklerinde asıl sancı neymiş anladım

Yani sancı anlaşılmayacak bisey değil 
0 oy
tarafından
Zamanın gelmiş canım takip et saate bak düzenli olarak gelirse ağrı doğumdur 
0 oy
tarafından
Vala canim sancin sık sık olacak bide sırtından inecek o sanci iste o dogum sancisi 
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Karnın taş gibi olması demek aslında bebeğin kendimi toplaması değil rahim duvarının kasilmasidir. Takipte kalın düzenli şekilde olursa ve aralıklar siklasirsa  doğum aktif şekilde başlamış olur

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,491,730 soru

24,375,835 cevap

348,315 kullanıcı

...