0 oy
703 göst.
Diğer kategorisinde (1,318 puan) tarafından
Gebeyim çok kilo aldım 

Arkadaşım beni gördü bu ne kilo , çok kilo almışsın dedi ya 

Ben de iyi ki söyledin bilmiyordum dedim. Ama üzüldüm 

:(( 

27 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Doğum yaptıktan sonra bana öz teyzem bizim senle bu halimize ne olacak dedi. Bende ben çocuk doğurdum benim halim belli de senin halin ne olacak teyzecim dedim. Kirildiysan kıracaksın ( saygı çerçevesi ile ) :)
-Reklam-
+1 oy
(1,676 puan) tarafından
Ay canim takma ya kilo alicaksin tabiki sen hamilesin bu normal onun tepkisi anormal olmus bosver takma onemli olan bebegin sagligi sen iyi olacaksin ki bebegin de iyi olsun ben hamileyken 23 kilo aldim 14 kilosu gitti bile  ve oyle diyet falan da yapmiyorum emziriyorum cunku hic takma bpsver bebisler iyi olsun yeterki
+1 oy
tarafından
Canım senin arkadaşın demiş ben eşim bana öküz kamyonet diyor ne kadar kırıldığımin farkında bile değil
0 oy
(14,162 puan) tarafından
Soksaydin lafını 
0 oy
tarafından
Patavatsızlik etmiş herkes manken gibi olmak zorundami üstelik hamilesin dengesiz 
0 oy
tarafından
Uzulme beeee 

Hamileyken de almiycaz da ne zaman alcaz hayret bisiy 
0 oy
tarafından
Boşver cnm kaç kilo aldinki
0 oy
(29,597 puan) tarafından

Sanane deseydin yaww

0 oy
(3,799 puan) tarafından
Benimki bebek seninki ne peki deaeydin
0 oy
tarafından
Hamileyim ondan olabilir.mi deseydin 
0 oy
(429 puan) tarafından
Hamileyim çok normal diyodum ben öyle soyleyenlere
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Yakın arkadaşınsa şaka yapmış ola bilir tatıı  şaka ... Mesela bende ablama panda,penquin,ayıcık falan derdim
0 oy
(7,119 puan) tarafından
Samimiyetinize güvenerek öyle söylemiş olabilir. Üzülecek birşey yok canım. Ayrıca hamilelik kilo almaya bahane değil. Sağlıklı, dengeli ve porsiyon kontrolü yaparak ideal kilo ile doğum yapılabilir. Sen de doğum yapınca verirsin üzme kendini. 
0 oy
(843 puan) tarafından
Bende 22 haftaligim hamileyim diye kimse bisey diyemez diye yiyorum ama benim kaynanada ikide bir tlfda ariyor kilo alma az ye diyro moralimi bozuyor zaten yediğim yok benjm kilom ben gebe değilken bile yediğime karışır sofrada kendi kızına ye derken bana kilo alma derdi 
0 oy
tarafından
Hamilesin normal değil mi niye başkalarının lafını bu kadar dert ediyorsunuz bdbeginkzeen kıymetli mi onların lafı 
0 oy
tarafından
Agzi olan herkes konusmasa keske sinir oluyorm şöyle patavatsiz insanlara
0 oy
(9,682 puan) tarafından
Evet aldım ve çok yakıştı bana hamilelik de kilo da deşeydin ben öyle diyordum morel bozuyorlar anca boşver kuzum kilo gelir de giderde
0 oy
tarafından
Fikrini söylemiş canım 
0 oy
(3,909 puan) tarafından

Aynen iyi oldu eşimde böyle seviyordu zaten deseydin kizz 

0 oy
tarafından
Arkadaşsa çok takma çekemiyorlar doğumdan sonra anten al onlara

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,441,269 soru