Aksam neler yapacaksınız yemekte kızlar biraz kopya verin
*Fırında patates
*Mercimek çorbası
*Salata
*Saray Sarması
Bugünkü menumuz böyle de yarınada Allah Kerim:)
Tavuk corbasi pilav. Insallah kimsenin gunahina girmeyiz
Canı çekenlerden şimdiden özür diliyorum
Mercimek çorbası
Yoğurtlu patlıcan biber kızartma
Pilav
Et sote
ALLAH herkesin evine bol rizik versin ama hamile sitesin de cok sacma bir pos olmus arkadasin birinin cani firinda patates istemis bak mesela belki gozunun onunde gunlerce o yemek gececek belki benim yiyecek durumum yok ve bildigin as erecem milletin gunahina giriyorsunuz uyarinin birini ben veriyorum acik acikta soyluyorum ..
Kuru fasulye pilav salata ve ayran ustune kek daha sonra cay meyve ve kuruyemis bugunde boyle gecsin bakalm bugunede sukurler olsun rabbim olmayanlara daha cok versin
Barbunya
Salata❤️
Kapcuk yapmayı dusunuyodum ama usendim sonra :D 35. Haftaya geldik bitti bitecek :)
lepe (bulgur pilavi)
tursu
ayran ;)
Nohut bulgur pilavı salata yoğurt :)
Sehriyeli bulgur pilavı
Salata
Gömme
Ayran yada corba yanına
Makarna salçalıı ve su ekmek başka bişey kalmadı evde fırında patates yemek isterdim çok
tavuklu ispanak yemegi yapicam yanina neyapsam diye dusunuyorum
Pizza deniyorum bakalim olcak mi:)
Ben pizza yapacağım çok güzel hafif oluyor çalıştığım için atıştırmalık şeyler yiyoruz genelde
Evde hersey var ama her gun ne yapsam derdi bni oldurcek valla :) bebis de olunca yapamiosnda aglio kendimi yemege veremiom.Allahtan kocam rejime girmis :)) yayla corbasi kofte salata yapiom bnde :))
Tavuk çorbası, bulgur pilavı , salata . Süt yapsın diye her fırsatta bulgur yemeye çalışıyorum.
karniyarik
pilav
kola
Firinda sebzeli tavuk sarma corba pilav not esimin cani cekmis siparis verdi yani bnmi hamileyim omu belli degil :)
Pazardan balık aldım yanina da salata yapacm yeter:)
1,493,622 soru
24,403,406 cevap
350,308 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın