0 oy
221 göst.
Diğer kategorisinde (639 puan) tarafından

Bilenler yazabilir mi stil tea yerine yanlışlıkla almışım süt yapar mi yoksa uyumasi için bebege mi verilir?

image

5 Cevaplar

0 oy
(51 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bende eczanede emziren anneler icin olani istedim ama bunu posete koyup vermis hala duruyu icmedim de insallah bilenler ciksinda ben mi icecegim bebek mi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bebeğe verilir diye duydum ama 
tarafından
Humana İyi Geceler Çayı, içerisinde bulunan melisa, ebegümeci, ıhlamur ve kekik bitkileri sayesinde uyku problemleri için ideal bir çaydır. Humana İyi Geceler Çayı, uyku vermeye (sedatif) yardımcı etkisinin yanında sakinleştirmeye, rahatlatmaya ve yatıştırmaya yardımcı özelliklere sahiptir. Bu sebepten ötürü; huzursuz, uykusuz bebeklerde, çocuklar ve yetişkinlerde görülen uyku sorunlarının giderilmesine yardımcı olur.
0 oy
(43 puan) tarafından
Canım sen içiyorsun bir bardağa  kaynamış suyu koyup hafif ılımasını bekledikten  sonra  bir tatlı kaşığı koyup  karıştırıp sadece geceleri bir kere  içiyorsun  ben ara vermeden üç yudumda  içiyorum  tavsiyem 20.30 ile 21.00 arası iç  sütünden bebeğe geçicek çay bebekte  sakinleşincek uykuları düzene giricek. 
(639 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim kuzum ya bu aralar uykuya hasretim zaten Allah razı olsun
(43 puan) tarafından
Ne demek canım inş etkisini görürsün.
0 oy
tarafından
Arkasında filan yazmıyor mu 
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Netten bakmayı denesen
(3,276 puan) tarafından
Acaba bura ne için varr???
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Kardesim cok ismisti bndan canm sut yapiyo die

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 74 göst.
30 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
12 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.
6 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Buglemila (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 420 göst.
13 Mayıs 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenibiranne (616 puan) tarafından soruldu

405,580 soru

12,151,866 cevap

36,570 kullanıcı

...