0 oy
358 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (389 puan) tarafından
Neler yapcaksiniz neleri temizlyceksiniz

33 Cevaplar

0 oy
(5,908 puan) tarafından
Ben dun yptim bir toz kaldi bideutfak dolabinin kapilarini silcem yemek yparken
-Reklam-
0 oy
tarafından

Hic bisey yapmiycam temizlikte bi yere kadar biktim :D

0 oy
(1,629 puan) tarafından
Valla hafta içi oğlumun dolabını düzenledim, dün kendi dolabımızı düzenledim, bende kedi çocuk ve insan çocuk bir arada olduğu için en geç 3 günde bir süpürge açmam gerekiyor. O günde bugün. Az önce mutfağı topladım, şimdi oğlumu uyutuyorum, uyandıktan sonra tüm evi süpürme işi var ama silmiyorum, sadece süpürge açıyorum, daha cuma günü komple temizlik yapıldı zaten. Ben yetişemiyorum hem iş hem çocuk hem ev hem yemek zor oluyor o yüzden ayda 1 temizliğe bir ablayı çağırıyorum sağ olsun harika iş çıkarıyor ben sadece süpürge açıyorum o yüzden ☺️ ne uzun yazdım ya ☺️☺️☺️
0 oy
tarafından
Herzaman ki gibi heryeri süpürüp tuvalet banyo yıkanacak tozları alırım makineye çamaşır atarım 
0 oy
(826 puan) tarafından
Herşey belim koptu şimdiden daha silemedim bile evleri. Bebeğimle masaja gidiyoruz geldikten sonra silerim artık. 
0 oy
(237 puan) tarafından
Temizlik günlerim hiiç belli değil ne zaman müsaitsem :D dün  halı yıkadım 4 gün önce temizlik yaptım :D yarın bidaha yapcam heralde  :D  koltukları yıkicam :D  yatağımı yıkicam ahh ahh bitmiyo say say
0 oy
tarafından
Sabah yaptım bitirdim temizliğini cnm :)
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Ay ben bittim 15 gün yoktum evi temizledim mutfak banyo tüm ev . Vala küçük evde oturmak lazım temizle babam temizle bitmio. Ah bide cam perde inse nerrdee bebiş durmuyor. Yağmurda yağıyor kaldı vala
0 oy
(9,682 puan) tarafından
Ben yeni bitti bi toz alacam eşim bebise bakıyor aglamadan emzirimdee
0 oy
tarafından
Normal de hafta sonu yapmıyorum ama dün yaptım ben :) 
0 oy
(11,498 puan) tarafından

Ben daha yeni bitirdim her yeri dip bucak temizledim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 222 göst.
18 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevmm (2,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.
17 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya9519 (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 141 göst.
13 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eva190 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 133 göst.
16 Ocak 2023 Diğer kategorisinde HASRETiM160121 (2,298 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,806 soru

23,685,136 cevap

310,504 kullanıcı

...