0 oy
429 göst.
Aile kategorisinde (389 puan) tarafından
Cogu kisi yikanan hali makinaya sigmaz demis benim oturma odamdaki hali kil topluyor yinede alsammi yikanan halidan makinaya atmam leke olunca silerim yoksa normal halimi alsam sizce hangisi dogru

12 Cevaplar

+2 oy
(2,078 puan) tarafından
Normal halıdan şaşma derim, meraktan mutfagıma 6m aldım mutfagı okadar basitleştirdi ki hemen kaldırdım, yinede tercih meselesi
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Salonum hariç bütün halilarimi jel halı aldım. Hem ucuz hem desen çeşiti çok hemde istediğim büyüklükte kestirebiliyorum pismanda olmadım
(1,077 puan) tarafından
Jel halı nasıl oluyor
tarafından
Altı jel halılar var ya, makinaya atılabilen. Onlardan bahsettim
(1,077 puan) tarafından
Hımm. Tamam canım Tesekkur ederım
+1 oy
(4,147 puan) tarafından
Tabiki normal halı cok daha güzel  özellikle  taban soğuksa.  Ama yikanan halilar da illa makinede yikamak icin değil  ihtiyaçtan  alınır  ve gayet hos. Benim balkonda ve mutfakta ondan var..simdi  komsuma koridoruna ondan hediye alacağım. 
(4,147 puan) tarafından
Cok seviyorum  canim yeni geldi istanbuldan. Ben de ev görme  hediyesi alcaktim hediyem ise yarar olunca ve ihtiyaca hitap edince cok seviniyorum.  Esim de ben de dedik ki koridoruna kesme halı alalim.
(4,147 puan) tarafından
Plato halıninkini alıyorum  canim ben onlar hayet kullanışlı  balkondakini 5 yıldır  kullanıyorum hicbir sey olmadi neler geldi basina neler ama masallahi var.
(1,077 puan) tarafından
Istedıgın ölçüde getiriyorlarmı halıları çokmu ınce aceba metresı ne kadar aceba baktım da n11e 18 ya da 24 tl yazıyor metresı mı aceba o
(483 puan) tarafından
Pamukhomelux sayfasından  sipariş  verdim deri taban  kışında  kullanıma uygun soğuğu geçirmez 4 m2 269 tl
(1,077 puan) tarafından
Tesekkurler
+1 oy
(1,667 puan) tarafından
Makinada yikanan halilarda bi muddet kullandiktan sonra kil topluyor yapisiyor  haberin olsun 
0 oy
(483 puan) tarafından
Ben de mutfağına makinede yıkanan halilardan  sipariş verdim dun netten elimde imkan olsa bütün halilarimi degstririm ama suanlik sadece mutfaga alabildim ihtiyacın varsa al kuzum   ıslak mendille silsen bile lekeleri cikiyo illaki makineye atmana gerek yok senede 1 kirlenme sıklığını göre atarsın ama çoğunlukla  eldede silebilrsn
0 oy
(3,836 puan) tarafından

bence bunun çözümü düzgün bi hali örtüsü. ben eşime aldıramadim mis gibi halim mahvoldu. her yeri leke bide rengi de acik kocaman hali 6m2 falan nasil yıkayacam bilmiyorum. atsam atılır o derece rezil oldu. iyi de para vermiştik. 

ben eşime anlatamadım laf. ama bi eve en çok lazım olan şey ortu. koltuğa halıya heryere ortu.
bende o dediğin halinin kalini var onu bile süpürene kadar canim çıkıyor ki hala üstünde sac pislik kalıyor. o makinaya atilanlar hepten eziyet. komşumuz almıştı ama kullanmayıp kaldırmıştı.
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Canın hangi halıyı alırsan al mümkün olduğu kadar naylon değil yün ya da Pamuk gibi yumuşak olanlardan olsun o zaman kıl toplamaz yapışmaz 
(389 puan) tarafından
Evet pamuklu istycem
(1,792 puan) tarafından
O zaman hiç düşünmeden al canim netten mı alıcaksın
0 oy
(679 puan) tarafından
Ewet makinaya sığmıyorki  zaten zor oluyor yinede ama benim öyle halim  var hali yikamaxiya  veriyorum fırçayla yıkıyorlar sorun olmuyor 
0 oy
(398 puan) tarafından
Aman sakın alma cnm.cok pismanim
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Yıkanan halım kıl topluyordu yikamayla geçmedi çöpe attım çocuk olunca
0 oy
(4,147 puan) tarafından

image

bak canim komsuma bunu alacagim yorumlari olumlu gayettt... genelde hepsi  aynı cok inceler haric...
(389 puan) tarafından
Guzelms cnm

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 180 göst.
15 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Emmarose (270 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 148 göst.
26 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berento (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde mugetoprak.38 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 172 göst.
13 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,115 puan) tarafından soruldu

403,707 soru

12,095,272 cevap

36,392 kullanıcı

...