0 oy
132 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar postum için özür dilerim kimsenin midesini bulandırmak istemedim ayrıca  burda kimse doktor değil evet ama yaşayan ve sonuç alan illaki vardır diye soruyorum (kendimi linçledim ki kimse beni linçlemesin:) ) makatımın iç kısmında çok kötü yanma var öyle böyle değil ama acı bir şey yemenin yanması değil basurum vardı ama basurumun ağrısı da değil yaşayan var mı acaba neler deneyebilirim sıcak oturma banyosunu denedim :(

3 Cevaplar

0 oy
(163,743 puan) tarafından
İç basur olmussundur
tarafından
Evet zaten iç  basurum var ama basurumun ağrısı böyle değildi bölgesel oluyordu basurumun ağrısı bunda komple yanma oluyor
(163,743 puan) tarafından
Basurun artmis olabilir onunda disisi erkegi olurmus disiyse ürermis falan dr gitmen şart secde pozisyonunda muayene eder
tarafından
Allah allah hiç bilmiyordum dişisini erkeğini ya :( hastaneye daha 2 ay önce gittim yatarak muayene etmişti sedye üstünde krem vermişti o krem kaldı ondan kullanacam şimdi yine
-Reklam-
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Basurun varsa zaten doktora gitmen gerekiyor
tarafından
Offffffff yaaaaa daha 2 ay önce gittim bir daha gitmek istemiyorum :((( bıktım bacım bıktım her gün hastanelerdeyim
(6,190 puan) tarafından
Valla artık mecbur gideceksin.Bi krem versin ya d abi kontrol etsin içeride kan pıhtısı var mı diye
tarafından
:(( inşallah giderim: (
0 oy
tarafından
Büyük ihtimalle basur kaynaklı protolog diye bir krem var basura en iyi gelen denedin mi
tarafından
Onu duyduma ama şu an bnde proctolog yok procto glyvenol var olur herhalde onu denerim :(

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 150 göst.
0 oy
1 cevap 78 göst.
24 Eylül 2025 Özel Günler & Hijyen kategorisinde Bitanecikoglum (411 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 45 göst.

Kategoriler

1,482,074 soru

24,245,960 cevap

340,395 kullanıcı

...