0 oy
379 göst.
Diğer kategorisinde (233 puan) tarafından
35 haftalık hamileyim eşimin dünden beri mideağrısı var şiddetli bi kerede kustu üç kere acile gitti geldi ama hiçbi değişiklik yok benimde sırt ağrım aşırı halsizliğim var hem son haftalarımdayım hemde küçük çocuğum var evde hastaneye gitme imkanım yok ama çok korkuyorum eve gelirlermi ki test yapmak için bu belirtileri yaşayan var mı aranızda lütfen bişey diyin bilen arkadaşlar 

7 Cevaplar

0 oy
(2,349 puan) tarafından
Eve gelmezler gitmeniz lazım maske eldiven takip gidin
(233 puan) tarafından
Gidemem ki eşim hasta yatıyo çocuğumu bırakcak kimse yok dolmuşa otobüse binipte insanlafıda riske atamam elim kolum bağlı napıcamı şaşırdım
-Reklam-
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Yok cnm gelmiyorlar
(233 puan) tarafından
Napıcam peki elim kolum bağlandı eşim hasta yatıyo çocuğuda biyere bırakamam dolmuşa otobüsede binip insanlarıda riske atamam sağlık ocağına gitsem olur mu
(6,857 puan) tarafından
Onlar test yapmıyorlar cnm. Ara 112 yi bilgi al bakalım şansını dene cnm
(233 puan) tarafından
Yaa sözde kimse mağdur olmuyodu ama aslında böyle durumlarda yapmaları lazım ben napıcam şimdi böyle kaldım gidemem ki şu anda
(6,857 puan) tarafından
Sözde cnm hepsi. Sen ara sor durumunu izah et ona göre durumuna bakarsn
(233 puan) tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Geliyorlar eltiminde cocuklari kucuktu ambulansi aradilar gelip evde test yaptilar 
(233 puan) tarafından
Çoğu kişi gelmiyolar yazmış ama gitme imkanım yok şimdi 112 yi mi arıyoruz onun için
(1,667 puan) tarafından
Evet.Valla ben şahidim gelip yaptilar aksama da sonucu cikti .gorümcemde ayni sekil bebegi 2 aylikti cikamam ddi gelip yaptilar mevkiden mevkiye degisiyor mu bilemm .sen ara ne kaybedersin
(233 puan) tarafından
Tamam arayayım bi şansımı deniyim en azından
0 oy
tarafından
Eve gelmiyolar ben pozitif olduğum halde gelmediler eşim ve oğlum için filyasyon ekibine söyledik gelmediler siz hastaneye gidiceksiniz ambulans da dönüşte eve geri getirmiyor malesef
(233 puan) tarafından
Ee nasıl olucak şimdi çıkamıyorum eşim kendi hasta zaten yatıyo çocuğuda bırakamam zor durumda olan birine niye böyle yaparlar ki anlamıyorum ya
tarafından
Mecbur bırakıcaksın ben kaynanama bıraktım 2 kere fenalastim kendi arabamız ile gittik ben pozitif eşim negatifti çift maske eldiven ile taksi çağır git test ol geri gelirsin karşı komşumuz da karı koca oldular kadın kocasına çocukları bıraktı ambulans ile gitti dönüşte kendi geldi
(233 puan) tarafından
Kendim gitsem cebimde kuruş yok geri dönemem ki adam gözünü açamıyor çocuğa bakamaz bırakıcak kimsem yok başka en iyisi 112 yi aramak bi şansımı deniyim en azından
tarafından
Küçük bi yerde ise belki gelirler vaka az olduğu için ama istanbul da isen kesinlikle gelmiyolar canım 112 sadece hastaneye götürür geri dönüşte sen gidiceksin yanına bisey para al da git hazırlık sız olma
(233 puan) tarafından
Büyük şehirdeyiz o zaman dediğiniz gibidir inşallah bişey yoktur
0 oy
(184 puan) tarafından
Bizde aramistikta kuzum gelmiyorlar
(233 puan) tarafından
Arıcam canım sağol
(184 puan) tarafından
Ama coranada mide ağrısı fln olmuyor ya
(233 puan) tarafından
Bilemedim ki bende kaç kere gitti akşam üç serum takılmış fsydası yok bişeyde bulamayınca bende böyle olunca acaba mı ki dedim ama inşallah benimki hamileliktendir eşiminki de önemli bişey çıkmaz korkudan elim ayağım kesildi ya doğumada az kaldı napıcam bilmiyorum bide riskli biraz plesantam aşağıda erken doğum riskimde var Allahım sen yardım et :(
(184 puan) tarafından
Ama saydıkların corano belirsi değil usutmus olabilirsiniz biraZ dinlen Cnm istersen fazlda panik yapma
(233 puan) tarafından
İnşallah öyledir ya inşallah canım bıktık hergün korkuyla yaşamaktan bitmiyo bi türlü
0 oy
(747 puan) tarafından
112 yi arayın eşinizi götürüp test yaptırırlar.Eğer pozitif çıkarsa eşinize ilaç getirirler eve ve sizede test yaparlar
(233 puan) tarafından
Eve geri getirmiyolarmış ama o kendi gelemez dönüşte bikaç arkadaş yazmış dönüşte getirmiyolar diye doğru mu ki
(747 puan) tarafından
Doğru canım benim eşim taksi tutup geri döndü mecbur
0 oy
tarafından
Belirtiler coronaya benzemiyor ama zaten çok geçmiş olsun test evde yapılmıyor diye biliyorum ben 
(233 puan) tarafından
Ne gibi belirtiler oluyo peki hamilelikten mi acaba benimkiler aşırı halsizlik mide bulantısı iştah kaybı var bide karnım ağrıyo gibi hemen geçiyo sonra eşiminde sadece mide ağrısı var şiddetli ateşimiz yok
tarafından
Mide ağrısı hic duymadım canım şiddetli baş ağrısı kas ağrısı yüksek ateş koku tat kaybı boğaz filan
(233 puan) tarafından
Tamam canım bakalım kaç kere gitti akşamdan beri bişey bulamıyorlar ki bende böyle olunca acaba mı ki dedimde inşallah yoktur bişey

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 450 göst.
0 oy
0 cevap 214 göst.
25 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Berivannnnnn (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.
15 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Cansu07 (7,801 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 413 göst.
26 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Asel&Ezel (27 puan) tarafından soruldu