0 oy
858 göst.
Aile kategorisinde (2,066 puan) tarafından

Yoruldum artık  bezdi bu çocuk beni artik beni  allahım hergun ağlıyor her gün  yaaa bazen gece olmasını bile istemiom geceler kabus gibi  geçiyor :'(

22 Cevaplar

+4 oy
(2,323 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım hepimiz aynı durumdayız ama yapacak bişey yok Rabbim evlatlarımıza can sağlığı versin inşallah. Bende bazen artık ağlayacak duruma geliyorum sonra Allahım affet inşallah çocuğu engelli olup ömüür boyu taşımak ömür boyu bebek gibi bakmak zorunda olanlar var diyorum biz yine 2 yıl zorluk çekip feraha gireceğiz inşallah ama onlar hep o zorluğu çekiyor Rabbim yardımcıları olsun inşallah. Sende sabırlı ol canım inşallah düzelir. 
(2,066 puan) tarafından
Evett canimm doğru soyluosun  sabir  ediiom  artik  bazen gecrekten dayanamiom
(2,323 puan) tarafından
İnşallah düzelir canım Allah yardımcımız olsun inşallah annelik çok güzel ama çokta zor ☺️
(2,066 puan) tarafından
Amin cankm evett annelik güzel birseu amaaa bazen çok zorlaniruoz:)
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ne problemi var gaz falan mı? Kaç yaşında
(2,066 puan) tarafından
Aslında gazimiz  doğundan beri hep var  2 3 haftadır ağlıyo hep
tarafından
O zamanb iskntisi vardir ya. Muhakkak arka disleri gelicektir onlar cok zor cikiyor. Benim oglum 3 yasina gircek hala arkada cikanlar var o gunlerde mahfediyor beni. Gergin uykusuz ve yanaklari hep kirmizi muhakkak distir sabret @*
(2,066 puan) tarafından
Sabredeyom canım sonunds uyudu rahatladim biraz
tarafından
Iyi gozun aydin :)
(2,066 puan) tarafından
Sağol canimm :)
0 oy
(13,530 puan) tarafından
Ne kadarlık canım illa bı derdi vardır ya annesi kıyamam :(
(2,066 puan) tarafından
14 aylik canimm yaaa amaaa her gün böyle  yapıyor
(13,530 puan) tarafından
1 yaş tahlili yaptırdın mı değerlerine baktırdın mı canım eksik olduğu zaman böyle olabiliyormuş
(2,066 puan) tarafından
Ne tahlili yaptircam canimm anlamadim
(13,530 puan) tarafından
Kan değerleri B12 demir
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Vardr bir sıkıntisi canm niye aglasin belki bi yere agriyordur bi doktora gotur 
(2,066 puan) tarafından
Doktora goturcem zaten kesin canimm bizim kiizin derdi hiç bitmiyor
0 oy
tarafından
Ne oldu kız vallah her çocuk öyle 1 yaşından sonra mülayim çocuk bekleme
(2,066 puan) tarafından
Kiźzzz benkm.cocik mulahimdi  hahaha sonra olanlarnoldu  ona 1 yaşından sonra gayet iyiidi
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Her çocuk öyle gerçekten bana normal geliyor artik
(2,066 puan) tarafından
Banada anormal  geliyor
0 oy
tarafından
Kaç aylık ki 
(2,066 puan) tarafından
14 aylik
0 oy
tarafından
Belki karni aç ondan cnm . 
(2,066 puan) tarafından
Doyururdum  canım karının hiç ac birakmam
0 oy
(1,869 puan) tarafından
Ahh benim oğlumda öyleydi doğduğundan beri mızmız memnuniyetsizdi oturunca kendi kendine oynar rahatlarsın dediler arkamdan ağladırdı bıraktıkça emeklesin peşimde gezer rahatlarsın dediler emekleyip bacaklarıma sarılıp ağlardı kucak için yürüsün oyun kurar oynar sabret dediler daha beter oldu 22 aylık hala yemek yaparken kucapımda yapıyorum uyuturken ağlardı çok çok şükğr son 1 aydır biraz sakinledi kayınvalidem alt katımda o çok yardımcı olurdu yazın dışarıda gezdirirdi falan senin destekçin yokmu ya çok iyi anlıyorum şuan senin psikolojinl
(2,066 puan) tarafından
Hayır yok canimm eşim de isten  gelince bakıyor amaa ondda durmyor
0 oy
(128 puan) tarafından
Benkm kizim 8 aya girdi dogdugundan beri agliyo doktor gaz diyip gonderiyo ama ondn degil herzaman gaz dedgil benimki sinirli arsiz sinirinden agliyo susturamiyorm elinden bisi duşsun basliyo aglamaya susmuyo sinirli cok sinirli uykusu gelince agliyo sumuyo bi saat susturamiyorm sinirleniyo kipkirmizi oluyo kimse bisi bulamadi gezmedik hastane gitmedik hastane kalmadi boyle buyucek iste buyunce akilanaak kizim insalah
(2,066 puan) tarafından
Canım benim kzimda gaz hep  amaa bazen istedği olmayınca çok ağlıyor hemde çok sureklo telefon istiyor bazem yanında.bile kullanmiom
(128 puan) tarafından
Benimki 8 aylik  tlf istiyo vermiyorm kilifi veriyorm agliyo almiyo ile telefon napicak dişine sürecek tlf gorsun elindekilerini atiyo
(2,066 puan) tarafından
Aynen canimm bende uzak tutuom alışmasın  diye sakloom yiyende buluyor  oyuncaklarin yxuune bile bakmıyor
0 oy
(1,475 puan) tarafından
1buck yasnda bence once sen sakin ol neyi var anlamya çalış çünkü benimde 3 tne var oglanin birgun girtlagna yapistm tek o beni yoruyo anti depresan aldm 3aylik bebegede etki yaptı biraktm
(1,475 puan) tarafından
Vallh dayncak güç bırakmadı bende birgün yine uğraştı benle sabır sabır diye diye sistm en sonunda girtlagindan tuttuğum gbi yatak odasına soktm ayagini yerden kestm 10 yasnda
(2,066 puan) tarafından
Hadinyaaa seninkinde büyükmüş canimm amaa çocuk işte oda korkmuştur yaas
(1,475 puan) tarafından
Ne yazık ki korkmadı hiperaktivite dikkat bozukluğu için ilaç kullanıyor şu anda ilaç 27 miligram açıktı ama ne var ki söz dinlemiyor duvarlara vuruyor kapılara vuruyor bir seferinde dikişlerime kafa atti Sesim kesildi bir anda nefesim kesildi yani çok üzülüyorum Kalbim ağrıyor sırtım ağrıyor başım ağrıyor sürekli depresyon halindeyim en sonunda artık sabrım taştı dedim öldüreceğim evlat Katil olacağım en sonunda 5 yaşında kızım çok korktu 3 aylık bebek zaten beşikte duruyor Eşim işten geldi telefon ettim adam çatıdan indi geldi milletin işini bıraktı yani Ata Benim açtığım postlarım var onlara da bakarsan zaten anlarsın
(2,066 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canimm.senin işinde daha çok zormus yaaa
(1,475 puan) tarafından
Aynen bide yemk temzlik bebek dersler zorla canli derse sokuyodum aksam olukça adam yemk çay istiyo
0 oy
tarafından
Canim o bir bebek ve kendını ifade etme sekli aglamak sakın ol 
(2,066 puan) tarafından
Sabreidiom  evet ağlıyor suan uyuyor  kafam.rahatladi arttık canim
tarafından
Dua et canım bol bol oku
(2,066 puan) tarafından
Ediom camimm okuyomda bazem kendimi kaybediyorum
tarafından
Olsun canım biz de insanız olabilir
(2,066 puan) tarafından
Aynen canimmm
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Yakışıklı kızım ne yapıyor annesi hepimiz öyleyiz benimkide 13 aylık cok yoruluyorum başım çatlıyor ama sağlık olsun diyorum canlari sagolsun 
(2,066 puan) tarafından
Evett sağlıklı olsnlarda  onemli olan o cnm
0 oy
(7,654 puan) tarafından
Cocuk olmasını cok istiyoruz ama sanırım psikolojik olarak hazir hissetmeden kucagimiza alıyoruz:(
(2,066 puan) tarafından
Aynne canimm
0 oy
(2,514 puan) tarafından
Ya cnm bende bununl ilgili post actım sabret kızımla birlikte kek yaptık ben biraz rahatladım evimde toplu kocam toplamış DHA ne isteyen kğcğk emıo smdi emsin pilvla bezelye yemegınde ywpcm bak snra pısman oluoz la havle cek kac aylık kı benmkode gunduz asla uyumaz kucuk uyusa buyukle ılgılenym derm yok 
(2,066 puan) tarafından
Benkm ko  sureklo tepemde olmak istiyor oyuncaklarına oynamiuor
(2,514 puan) tarafından
Benmkode oynamıo tepemde gercktn bazen aysgıma takılıyo düşğyo yere ııı dio hep tuvalet kapısonda beklıo onların bize ihtiyaco var nolr sakın
(2,066 puan) tarafından
Haahah aynı bemim kiźzzz ever bize ihtiycalari varr canimm
0 oy
tarafından
Büyüdükçe huyları değişiyor malesef eskiden oğlum çok usluydu kiloluydu bide hareketsizlik den şimdi iki dakika dur dura blirene aşk olsun gündüz uyumayan çocuk da huysuz olur destekli uyursa da uykusunu alamaz  desteksiz uyku eğitimi ver
(2,066 puan) tarafından
Bizimkkde gündüz uyumuyor eskisi gini canım geceleri uyumuyor
0 oy
(594 puan) tarafından
Emin ol hepimiz aynıyız.. 20 aylık hala öyleyiz bak bizde iş yapmamız zaten yok. Yanıma gelir masa üstüne çıkar yada baska seyler karıstırır. Ooo daha neler neler. Bende bazen cok kızıp bagırıyorum ama işte yine de bakmak zorundayız.
(2,066 puan) tarafından
Evett bazen bağırırıom  yapma eline falan vuruim yapma diye  amas sonra bile kendimi kötü hissediom
(2,514 puan) tarafından
Ccnm az önce de yazdm biyeede okudum eline vurmak psıkolojk acıdan cok kotu etkılıoms sinirleniyorz hepimiz ama arkan dönük bagır suratına bakarak kızıyorum sana döverim su bu deme ellerine vurma basla seyle ilgilen vurunca gecip anlıormu kaynanama eline vruodu sakasına annem bile dedi olmaz ypma
0 oy
(1,258 puan) tarafından
Kac aylik cnm zor valla ama vardir bir derdi gazı yada dişi olabilir vardir yani bir sorunu agri kesici verdigindedemi agliyor
(2,066 puan) tarafından
14 aylik canim  ne bizde ne gaz bitio ne pisik  şimdi azi dislrimiz  hersey bizi buluyor
0 oy
(2,078 puan) tarafından
Doğdugundan bu yana sürekli ağlıyorsa huy edinmiştir, bu dönem ise Bi şikayeti vardır, doktora götürün brişey dokunuyordur gaz sancısı oluyordur, 
(2,066 puan) tarafından
Aslında doğundan beri ağlıyordu ama gecti  yaşına girnce  sakin olmsitu sonra delirdi biizm kiz
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Canim benimde oyleydi laktoz intolerNsi varmis oyle bir durum olmasin suan mama degisti damla veriyorum sut urunlerini kestim duzeldi Allaha sukur
(2,066 puan) tarafından
Nasıl yanii canimm anlaamdim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 674 göst.
25 Mart 2021 Aile kategorisinde Mrvnuraldan (379 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 354 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (954 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 287 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde MehSinOz (194 puan) tarafından soruldu