0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde (669 puan) tarafından

Kızım 8.5 aylık oldu bime gelen beşikten almıştım ama onda artık pek rhat yatamıyor 90 cm boyu beşiğin.ince bı yastıkta yatırıyorum kipirdaninca kayıyor aşağı ve ayak ucundaki tahtaya vuruyor ayaklarını tepine tepine.park beşik onerirmisiniz memnunmu kullananlar ne kdar kullanabiliriz 120 cm olanları var mesela dha geniş kaç yasa kdar rhat kullaniriz

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kesinlikle park beşik civilimden aldım kraft
-Reklam-
+1 oy
(2,474 puan) tarafından
Benim ki mobilya beşik..

Bende satıp Montessori almayı düşünüyorum. Bu beşikten sarkıyor çünkü Montessori de sarksada.ç bişey olmaz keşke en başta alsaydm 
+1 oy
(3,102 puan) tarafından
Park yatak onerirm kizm 2 5 yasnda hala kullanyr.en buyugunu al canm.uzun sure yatar 
0 oy
(2,350 puan) tarafından

Ben kızıma bundan 

imageyaptircam sekiz aylık bnmkide

(669 puan) tarafından
Bizde var ondan ama Montessori yatak çocuk odasinda ve çocuk odası yatak odasına mesafe var gece duymam o yüzden yatiramiyorum çocuk odasına :(
(2,350 puan) tarafından
Hm anldm cnm
0 oy
(2,766 puan) tarafından
70 e 110 olcularinda var onlar daha genis en az 4 yaşa adaha kullanirsin
(669 puan) tarafından
Aa nerden aldiniz acaba ya internette bakıyorum hiç denk gelmedim o boylarda
(2,766 puan) tarafından
Dur atim canim resim
(669 puan) tarafından
Çok ii olur canım ya
(669 puan) tarafından
Ne kdara almıştın bide sorması ayip
0 oy
tarafından
Park beşik kullanıyorum 5 yıldır ik ikizini büyüttü şükür sırada oğluş var tavsiye ederim kullanımı rahat 
0 oy
(389 puan) tarafından
Ben yer yatagi yaptim besikten kendini atti
0 oy
(2,766 puan) tarafından

Ben bundan almadim canim tahta aldim 199 liraya aldim bunlar suan 599 lira 

image

(669 puan) tarafından
Boyutu dediğin gibi mi canim hangi site bu
(2,766 puan) tarafından
Civil canim boyutu tam dedigim gibi
(669 puan) tarafından
Tmm canim çok teşekkürler ☺️
0 oy
(7,435 puan) tarafından
Valla park beşik almadığına bin pişmanım eşimin yuzunden mobilya aldım o görüntüye önem vermiş oldu kızım çok hareketli ve mobilya beşikten sarkiyordu daha 6 aylıkken yatağını çıkardım ince minderler koydum şimdi 10 aylık boyu da uzadı yine sarkıyor ben aylardir yerde yatırıyorum bu yüzden 
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Şiddetle park yatak
0 oy
(2,492 puan) tarafından
Kızıma ayrı oda yapana kadar park beşik almıştım onu kullanıyorum. Öneririm de çok çok memnunum.
0 oy
(3,563 puan) tarafından
Yer yatağı. Tavsiye ederim
0 oy
(2,480 puan) tarafından
Canım montessori varsa alma bence idareten yanında yatır yada güzel bir yer yatağı yap çünkü boşuna almış olursun montessori zaten uzun süreli kullanım için 
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Büyüyen beşik aldım ben tavsiyelerde göre

0 oy
tarafından
Kesinlikle Park beşik çocuk 8 aylık şuan en alta indirdim icinde rahatça bırakıyorum 
0 oy
(1,826 puan) tarafından
En guzel anne yanı besıkler hem şık hem muthıs rahat bırlestrp yatagına ındır kenarını yatsn yanında ustunu ort emzır hic kalkmadan misss

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 673 göst.
19 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,009 göst.
18 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Linasirakaya (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 170 göst.
19 Temmuz 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 120 göst.
11 Şubat 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Gulchan1-12 (59 puan) tarafından soruldu

412,746 soru

12,427,054 cevap

45,534 kullanıcı

Kategoriler

...