Bu benim ikinci evliliğim eşiminde biz konuşurken onun bı kızı bnimde çocuklarım vardı ailesi baskı yaptı tekrar eski eşiyle evlenmesi için oda bna söyledi evlenelim ailem baskı yapıyor bnde düşündüm bizim aramizda birşey yoktu kızı annesini istiyordu dedim evlen çocuk için beni kabul etmez devamlı seni suçlar falan evlendi tekrar 10 gün kadar evli kaldı tabi biz hiç konuşmadık kadın evden kovmus çocuk biz seni istemiyoruz git demiş ki eşim çok sakin bı insan neyse bunlar tekrar boşandı suanki sorun eşimin işi battı bordürü borcu var ki hep onların yüzünden olan borçlar bnimle hiç alakası yok 5 senedir 2 bin TL parayla geçinmeye çalışıyorum ev kira elektrik o bu derken çocukların masrafı yetmiyor ama azını acmiorum kadın istiyorki çocuğa aylık para verelim ne vereyim yokki kaç senedir bı çorap bile almadım kendime gelsin bnle otursun yesin içsin istiyorum yollanıyor ihtiyacını karsilamiyoruz diye sadece yapabildiğimiz çok zorlanarak okul ihtiyaçlarını karşılayabiliyoruz eşim uzuluyor kendimi kötü hissediyorum ama kadın istediği annesinde otursun onların masrafları karsilasin eve gitmesin bı hayatı olmasın napabilirim bu durumda bilmiyorum artık