0 oy
164 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,467 puan) tarafından

image

Bugün ikinci doz aşısı için gittim 27+6 olduk ve 52 kiloyla hamile kaldım şuan ki kilom 68 en son 1 aralıkta baktığımızda 62 kiloydum bunun önüne nasıl geçebilirim aslında dışardan kim görse sen kendin vücudun pek kilo almamışsın ama karnın göğsün ve kalçadan almışsın diyorlar siz ne düşünüyorsunuz kızımda 4 yaş 8 aylık ve boyu 102 santim kilosu 17 onun boyu kilosu nasıl sizce

5 Cevaplar

0 oy
(7,632 puan) tarafından
Hamileyim diye herşeyi yeme   faydalı gıdaları ye demek ki sen abur cubur çok tüketmiş sin 
(1,467 puan) tarafından
Aksine abur cuburla pek aram yok eşim çok sever getirir bana da ye der sevmediğimi biliyorsun derim ekmek desen kahvaltıda tüketiyorum normalde de ekmek yiyen tüketen biri değilim makarnayla pilavla ekmek yiyen tanıyorum bn öyle değilim ama nasıl aldım o kadar kilo anlamıyorum
(7,632 puan) tarafından
Kızartma felan kolerisi yüksek gıdalar olabilir
(1,467 puan) tarafından
Kızartma konusu olabilir cnm eşim saģolsun 2 çuval patates getirmişti hiç yapmasam haftanin dört günü yapardım
(7,632 puan) tarafından
Eeee hem nişasta hem korbanhidrat almışsın normal dikkat et patetes şeker de var
(1,467 puan) tarafından
Bn bozulması  ćöpe gitmesinler diye ziyan olmasınlar diye yedim normalde pek yemem şükür bitti de kurtuldum patatesten yemem artık bu son iki ayda 6 kilo almışım gerći yarım kilo ayakkabı ve üst baş desen beş beş buçuk kilo almışım malum kış ayındayız üstümüzdekiler zaten bir kilo kışlın kıyafet
-Reklam-
0 oy
tarafından
Herşeyden bol bol yeme sadece faydalı şeyleri ye yeter gerisini yeme 
(1,467 puan) tarafından
Cnm görümcem yememe şok oluyor ne yedin diyo bide yavaş yemek yiyen biriyim bn hızlı yemeyi sevmem alışkın deģilim de zaten
0 oy
(5,401 puan) tarafından
Boşver kiloyu. ben çok kilo aldım diye  kestim bir kaç şeyi bebeğim çok az kilo almış baya üzüldüm. 
(1,467 puan) tarafından
Bn kendim fazla almadım ki fotoyu atmadım başta pişman oldum atsam anlarsın bacaklar halâ ince karın pppo ve göğsüm büyüdü bnm
(5,401 puan) tarafından
Foto ekleyebilirsin şimdi.
(1,467 puan) tarafından
Biraz bekleyin atayım
(1,467 puan) tarafından
Foto attım bakabilirsiniz
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Çok kilolu görünmüyorsun canm ödem falan olabilir mi acaba 
(1,467 puan) tarafından
Ödem nasıl oluyor hić anlamıyorum cnm
(2,091 puan) tarafından
Şişkinlik canm vücudun su topluyor gibi oda tartiya kilo olarak yansıyor
(1,467 puan) tarafından
Olabilir cnm belki de çünkü gören sen kilo almamışsın almışsanda bir iki kilo gerisi kalća gögüs ve karın ortada diyo doktor bebeğin kilosu boyu da haftasına boyuna göre normal güzel dedi
0 oy
tarafından
27. Hafta da asiri almissin canim ya dikkat et gerekirse hamile diyetine basla zaten bu haftalardan snra kilo almaya baslicaksin 
(1,467 puan) tarafından
Karnım çok çıkmış bnm kuzum gögüslerim doksan beden olmuş 80 bedenken ve kalćamda öyle bu üçü aldı başını gitti

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,436,381 soru

23,620,194 cevap

306,763 kullanıcı

...