0 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar sizinde canınız çekmesin 5 haftalık hamileyim ama asemek için erken dieye biliyorum kaç gündür sürekli gözümün nar gibi kızarmış tuzlu et geliyor durduk yere aklıma giriyor hiç et kokusu yokken et kokusu geliyor burnuma bı tencere olsa yesem doymm sanki bu esermmi aşırı canım istemiyor bazen durduk yere gözümün önüne geliyor ilk gebeligimde ikinci ayda başladım ama bu aserme deil sanki aserme şekli gibi o yiyeceği istemek tır heralde :(niye ne istiyorsun et benden birde mangal eti bu yasakta soğukta nerde yapım ben mangalı :'(

6 Cevaplar

0 oy
(515 puan) tarafından
Aserme canım ben de bebeklerımde hep et asermıstım ıkısı de erkek. Tost makınasında pulbıber kekik tuz yag ıle marıne et etlerı kızart domates bıber de kozle ye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tam olarak da aşerme canım hazır alın bari ye 
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Vallaha da bunaş erme az avucunun ortasını yala bi yerin şişmesin bizde öyle derler ızgara yapan yerler oluyo canım paket servisi aklında bulunsun...
0 oy
(123,185 puan) tarafından
Tamda aserme o mangal yaomasan bile eti incelt tost makinasinda az kekik at bisir
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Firinda pişir biz dün pisirdik çok güzel olduk sis varsa tak 200 derecede 15 20 dakikada pişti
0 oy
tarafından
Aserme için neden erken olsun ki canım ben dışa gebe olduğunu bilmeden asermeye başlarım sonradan bilirim yani onun aserme olduğunu çok canın çekiyorsa ihmal etme ye demekki vücudunun ona ihtiyacı var

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 121 göst.
23 Kasım 2022 Aile kategorisinde Fatmaa (1,784 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 204 göst.
10 Ekim 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,703 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.
2 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryem19. (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 906 göst.
24 Ekim 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,462 soru

12,188,697 cevap

36,707 kullanıcı

...