Ya düşünün kaynanam bütün kötülükleri bana yaptı kısır muamelesi yaptı çocuğumun mujdesinj sevinmedi kıyafetime karıştı eşşek inatlı dedi, 4 oğlum var 5. Sen misin dedi sırf pantolon giyiyorum diye her gitmem de laf soktu her gitmem de aglayarak döndüm eşimin yanında sesi çıkmadı eşim yokken bütün lafları soktu hep her an ben şimdi bu kadının neyini seveyim bana akıl verin .. Kaynanam kendi yegenine gelip napcak geliyorlar yiyorlar yatıyor gidiyor demiş evladı ve gelini icin düşünün, beni istemediği apaçık belli ben buna ragmen esimi yalnız bırakmayım dedim sabah hazırlandık, eşim aradı gelmeyin hastayım dedi biz de korona sandık ama eşime netlessin oyle gider yemek yapar götürürüz dedim yine iyilik düşünüyorum, aradım gecmis olsuna benim bişeyim yok midemi üşüttüm dedi e o zaman neden gelmeyin diyosun dimi.. Neyse kaynatamin burnu kanadigini duyunca eşim gitti hastaneye götürdü, dönüşte oraya gitti gececiydi bide bende anneme geldim bugün yakın annem bana, eşimle konuşuyorum telefonda bana noldu napcan ne zaman döncemi diyince bende beyin gitti saydırdım agzima geleni, kızlar benim sinir sistemim gitti artık 1 senede ben kaynanamı öldürsem içim sogumaz nefret ediyorum bakın bana demeyin onun annesi, anne olsa ben sinir krizi gecirdim hamile halimle onla kavga edip esim araya girince bosucam seni dedim, kaynanam boşa dedi bi insan evladinin mutsuz olmasını ister mi? Ben sinir krizi geçirirken eşimin yüzü bana dönük sırtı kaynanama beni sakinleştiriyor kaynanam geçmiş karşıma gülüyor esim dönünce gülmüyor beni de düşünsenize sinsilik yapan bi insan.. Sırf kaynanam yüzünden bosanmayi düşünüyorum valla billa düşünüyorum.. Ya eşimle evin içinde mutlu huzurlu yemin ederim birbirni cok seven saygılı sevgili bi ciftiz ama kaynanam konu olunca ben kendimi kaybediyorum bütün herseyi siliyorum mutlulugu bile.. Esim eve döndü oyuncagini istedim geldi odaya kitledim kendimi gitmicem eve bosanicam istemiyorum ben böyle evlilik düşünmedim kaynana sıkıntısı nasıl zor birşeymiş.. Detayli oturup anlatsam size iyi dayanmissin dersiniz.