0 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar mrb bişey sorcm size hani geçen ben kürtaj olmuştum ya neyse şimdi dün eşim duş aldı malum bende nasıl yaptığını sordum bana gece sana yanaştım dedi hayır hissetmedim bana yanastigini dedim ki benim uykum çok hafiftir en ufak sese uyanırım sonra işte bana inanmıyorsun falan dedi evet inanmıyorum dedim bana sadece doğruyu soylemeni istiyorum bunu bilmek hakkım dedim dundendir konuşmuyorum çünkü hem yalan söylüyor hemde bilmek hakkım diye düşünüyorum 

Acaba çok mu abartiyorum 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Başlığı değiştir canim kapanır postun
tarafından
Değiştim cnm saol
tarafından
Eşine guveniyosn canim fazla kafana takma malesef erkekler kadınlar gibi değil
Belli bi süre iliski olmadi mi canim oyuzden mi böyle yaptı
tarafından
Güveniyorum tabi ama ben bana yalan söylediğini hissediyorum hislerim hep doğru çıkar ona dedim ki sana vereceğim tepkiden korktuğun icin söylemiyorsun yok nalala diyo
tarafından
Sence sana yanasmadi ama başka ne yapmış olabilir telefondan biseyler mi izlediğini düşünüyosun
tarafından
Evet izlediyse de bana doğruyu söylemesini istiyorum izledim desin biraz trip atar sonra normale dönerim
-Reklam-
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Bence kafanza takmayin 
tarafından
Çok mu abartiyorum yani
(1,475 puan) tarafından
Maalesef cnm eşini soğutma kendinden
tarafından
Teşekkür ederimmm ❣️
(1,475 puan) tarafından
Rica ederm herseyi görme bosver anlayışlı olun kârı koca kavga ettikce şeytan sevindirmeyin bende senin gbiydim herşeyi igneden ipliğe düşünürdüm takip ederdm baktm adam soguyo benden kavga gürültü cogali onun nabzna gore kan verdim bende şükür şimdi nederse tmm git ama eve almm seni diyom şaka yapiyom askim ben karımdan baskasna bakmm diyo sonra hemn ortam dgsiyo
tarafından
Tm sagolun
0 oy
tarafından
Valla bende abartiyosun. Burda cok abartiliyor bu, ruyada görmüş olabilir, vucudu sana degmis de olabilir bunda trip atilicak ne var ki. 
tarafından
Normalde yaklaştığında söyler bana
tarafından
Ya ama soylemeyedebilir o an utanadabilir. Ruyasinda görmüştür ama sana söylemeye utanmistir. Yani buna neden trip attin ki neye kizdin onu bile anlamadim
tarafından
Bana yalan konuştuğunu düşündüğüm için evet cinsellik bı ihtiyaçtır bunu inkar etmiyorum
tarafından
E iyi de kurcalanmaz ki bu kadar, noldu nolduu diye. Benim esim yapsa guler gecerim. Insanuz olur yani. Valla dert arama kendine esini de sogutma bence
tarafından
+ veremwsim :( Ama bende aynı senin gibi düşünüyorum canim
0 oy
tarafından
Ben de hamileyim  eşim bazen kendi işini kendi hallediyor sıkıntı etmiyorum telefonu benim yanımda bırakıyor yanlış anlamayım diye
tarafından
Ya ben bana yalan söylemesini istemiyorum hani ya video mu izledi desin ki izledim biraz trip atar yine bişey demem
0 oy
tarafından
Incır cekırdegını doldurmıcak bırsey canım takma sonucta Baska yere gitmemis ya
tarafından
Tabi cnm ondn şüphem yok
0 oy
tarafından
Sen ne olduğunu dusunuyorsun
0 oy
(14,155 puan) tarafından
Eşin gusül aldı sende onu mu soruyorsun ya ben anlamadım 

İlgili sorular

+3 oy
46 cevap 1,085 göst.
0 oy
11 cevap 358 göst.
6 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde gggfffmmm (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 372 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,991 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 294 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,381 soru

23,620,179 cevap

306,762 kullanıcı

...