0 oy
146 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (671 puan) tarafından
Kızlar benim bebeğimin topuk kanında tiroit hormonlari yüksek çikmis sizce bende tiroit olabilir mi tahlil versem mı anneden geçermiş çocuğa da bütün tahlillerime baktım hormon tahlili hiç yapılmamış gebelik boyunca gebelikte tiroit meydana gelebilir mi acaba kızlar aklıma takılan soru çok 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Evet gebelikte yükselebiliyo bebeğinde çıkmasıyla alakası var mı bilmiyorum ama sen bi test yaptır genetik diye biliyorum
-Reklam-
0 oy
(135,753 puan) tarafından
Bilgim yok post yukarda kalsin
0 oy
(17 puan) tarafından
Sizi doktor yonlendirmemiş mi hç mutlaka troit bakılır gebelikte cocuga geçme ihtimali var yetersiz troit sizde varsa şayet gidip baktrıın
(671 puan) tarafından
Hayır işte bakmamislar canım kanda şekere ureye falana filana bakılmış ama tiroid yok bakilmamis yani
(17 puan) tarafından
Sağlık ocağı kaydın var mıydı
(671 puan) tarafından
Evet var
(17 puan) tarafından
Onlar bakmıştır ama yüksek demezler sen e nabızdan eski tahlillerine bak vardır orda fark etmemişlerdir
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Bizimde 2. De yüksekti kuvezdeydi bebeğim erken doğduğu için 1 hafta ilaç kullanıldı duzelmisti
(671 puan) tarafından
Düzeldi mi yani bebeğin yüksekliği düştü mu
(6,857 puan) tarafından
Çok kan verdik 3 ayına kdr bı hızlı bı yavaş daha vermiyorum delik deşik oldu bebegim
0 oy
(51,965 puan) tarafından
baktir canim bende var bebektede cikabilir demişti hemsire. bide zaten hamiellikte cikiyo cogunda 
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Ben de küçüklükten beri tiroid hastasıyım canım genetik hastalık sen de ya da ailenizde var demek ki ama hormon testi yapılmaması tuhaf git bir kan ver 
(671 puan) tarafından
Bende yarın vermeyi düşünüyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 206 göst.
0 oy
1 cevap 59 göst.
6 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minnos61 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 71 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde RoDestDaaa Kuzumm (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 119 göst.
2 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu

411,716 soru

12,394,415 cevap

44,060 kullanıcı

Kategoriler

...