0 oy
428 göst.
Diğer kategorisinde (279 puan) tarafından
Merhaba kizlar geceleri çok korkuyorum karabasan çöküyor hep üstüme o kadar dua ediyorum uyumadan önce yatağımı bile komple alt üst temizledim hep temiz tutuyorum kendimi de anlamadım sürekli neden böyle oluyor sizce muska yaptirsam korku için faydası olur mu hiç hayatımda böyle şeyler taşımadim ise yarar mi aceba hamileyim hamileliğin başından beri korkutuyorlar beni 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olur cnm yapılıyor
(279 puan) tarafından
Tanıdığım yok cami imamı falan yapıyor mu teşekkür ederim canım
tarafından
Yani sorman lazım bilgim yok bunun için
(279 puan) tarafından
Sağol canım sorucam
-Reklam-
0 oy
(138,118 puan) tarafından
Yapilir bacim 
(279 puan) tarafından
Teşekkürler canım faydası olur inşallah
(138,118 puan) tarafından
Insaallah olur
0 oy
(402 puan) tarafından
Yapıyorlar bende yaptim kendime korkuyordum geceleri yani yaptim dahada korkmuyorum 
(279 puan) tarafından
Allah razı olsun bende yaptiricam
0 oy
(338 puan) tarafından
Benim var cnm bilen varsa yaptır 
(279 puan) tarafından
Sağol canm yapicam
0 oy
(6,187 puan) tarafından
Karabasan değil o REM uykusu yani uyku felci yaşıyorsun.Hamilelikte de çok normal bir durum bu
(279 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Sen diyenleri aldırma kız unutmaya çalış demeye çalışanı bile engelle. Yaptırılır tabiki makas felan da koy yatagjna 
(279 puan) tarafından
Koyucam biri daha demişti bana çok sagolun
0 oy
tarafından

image

Canm benim de başıma geldi çok korkuyordum muska yaptırdım kendime bide bu bilezik benzeri taktım bizim burda bu bilezik ten takan hamile kadınlar korkmuyor yaşlılarda korkmamak için takıyor muskadan çok bu demirli bilezik çok işe yaradı şükür korkmuyorum aklıma gelse bile dua edip hemn unutuyorm

(279 puan) tarafından
Bunu hiç görmemiştim çok sağolun sorayım ben
tarafından
İnşallah korkun geçer
0 oy
tarafından
İlk gebeligimde bu sekildeydim hamile olduğumu bilmeden önce başlamisti bu korkutmalar bn inanmıyordum açıkçası bu tarz şeylere okuyup yatarım diyodum alllah emanet diyordum. Sonralari okuyup yatmama rağmen hergece hergece bide uyanmaya uğraşıp uyanamamalarim eşimin uyandirmaya uğraşıp uyandıramamasi hattta iki defa uyandırmak için sağlam tokat atttigida oldu. Sonra gündüzde korkmaya başladım evin içinde sonc olarak ilk bebegimi 9 haftalık düşttü. Alllah bilir ömrü yokmuş dedik ikinciye gebe kaldım aynı korkular yine başladı. Annnemle babam apar topar bı hocaya götürdüler beni ummmusubyan diye bişi varmış bu bazen annneye bazen bebeğe musaaalllat olurmuş bnm ilk gebeligimde bu yüzden sonlanmiş ve hoca bnm adım soyadım annne adım doğum tarihmle yaptığım düşük gebeliği korkularimi bana anlattti bı muska yazdı takmaya başladım ve 9 ay boyunca hiç çıkartmadim. Korkularım bittti. Ara ara gece uyanıp uyku arasında muskayi çıkartmak üzereyken uyandığınmi biliyorum. Doğumdan sonra koruma amacıyla bı muskada bebeğime yapıldı. Alllaha binlerce kez şükürler olsun ne bnm korkum kaldi nede bebeğimde olumsuz bişi oldu. Gerçekten büyük korkular yaşadığını duşunuyorsan muhakkkak bı hocaya görün derim
(279 puan) tarafından
Allah razı olsun canım rabbim bir daha acı yaşatmasın sana bende sorup yaptırayım gerçekten çok garip birşey aynı şeyleri bende yaşıyorum hele ki bu son günlerimde
tarafından
Amin canm alllah kmseye yaşatmasın sende git gerçekten faydasi oluyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 290 göst.
30 Ocak 2023 Diğer kategorisinde ElvinHelin (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 181 göst.
19 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,727 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 109 göst.
1 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneolmakask (921 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 78 göst.
29 Aralık 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Bevarin (16 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,845 soru

23,597,972 cevap

305,858 kullanıcı

...