0 oy
135 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (782 puan) tarafından
Iyi aksamlar kızlar 30+2 gunluk olduk ben bi kac parca sey disinda kiyafet almadım ne bebege ne kendime hediye falan geldi sadece bi hastane cikisi 10 zibin falan 2000 bin lira bi bütce biriktirdik alışveriş için ankaraya gidicez cuma gunu eksiklerin hepsini tek seferde bitiriyim diyorum alisveris işi bitsin neler alıcamı hic bilmiyorum yani parayı boş seyelre harcarim diye korkuyorjm biraz yardimci olurmusunuz neler almam gerektigi konusunda elimde neyden ne kadsr var yaziyim ona gore soyleyin

7 ader kisa kollu zıbın 3 ay 

3 tane uzun kollu zibin 3,6 ay arası 

Hastane cıkışı 10lu 

Bit tane 3 ay tulum

Bi takım 3 ay 

Corap 12 tane 

Bana hep yenidoğan alma cok kucuk oluyo dediler bende 03 ay 6 ay aralığıyla aldım bi kac biseyi onlar bile.cok kucuk sanki hastane cikisindakilerle aynı boy  he bide ankarada nereler var anne bebek için uygun kaliteli yerler tam ankarayı da bilmiyoruz oyuzden

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
2000 tl sadece bütçeye ayoriyosan kıyafet büyük de al dursun sonucta buyucek
(782 puan) tarafından
Yani arttırmaya calisirim tabi ama biberon emzik baddaniye kendime eşofman takimi ic camasiri falan derken zaten biter hersey ates pahası
-Reklam-
0 oy
tarafından
Banyo küveti filesini sabun şampuan al 
(782 puan) tarafından
He onalrda var gorumcem almış onları kiyafet konusunda eksigimiz cok
0 oy
tarafından
Yenidoğan hiç alma, hemen büyüyorlar. Hep 3-6ay arası al. Ben bazı kıyafetleri İnan hiç giydiremedim. En fazla kullanılan şey zıbın. Tulum fazla gitmiyor. Ayaklar hemen uzuyor. Hastane çıkışı fuzuli birşey bence. Ben hiç kullanamadm. Battaniye ve muslin bez alabilirsin
(782 puan) tarafından
Bende almiycam o hediye geldi.zaten onu giydiririm bi hastane cikisi yeterli bencede tamam kuzum aklimda bulunsun soylediklrin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 109 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Selmaaa❤ (4,103 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 119 göst.
0 oy
13 cevap 387 göst.
26 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde ❤️Derin❤️ (2,718 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 122 göst.
8 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eloff (60 puan) tarafından soruldu

412,399 soru

12,415,348 cevap

44,995 kullanıcı

Kategoriler

...