0 oy
260 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
İyi geceler arkadaslar ben ilk gebeligimde doktora gitmistim hamile kalmiyorum diye herseye baktilar sorun cikmadi sadece sut hormonum yuksek. Diye hamile kalamiyormusum goguslerim sut uretiyomus doktor sadece bi hap verdi ictim dustu cok sukur hamile kaldim kizim 16 aylik 2. İstiyoruz ama 4 aydir deniyorm yok ... Acaba bu sut hormonu tekrardanmi yukselmis bilgisi olan varmmj tekrarlarmi yine ayni sey

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kimsede dememis bisey
-Reklam-
0 oy
(12,776 puan) tarafından
Emziriyor musun 

Tekrardan yükselmiş olabilir adet oluyor isen 2. Veya 3. Bunu git tam hormon tersi işte çıkar hepsi 
tarafından
Yok canm emzirmiyorum evet adet goruyorum her ay duzenli
(12,776 puan) tarafından
O zaman adetin 2 veya 3 gün git şöyle bı baksınlar
tarafından
Tmm canm saolasin
0 oy
(313 puan) tarafından
Canım bak benim de prolaktinim yuksekdi adet düzensizliği tüylenme kilo alımı derken tabi göğüsler de süt birikmesi de buna dahil hipofiz bezimde iyi huylu bir tümör çıktı prolaktin yüksekliğinin sebebi %90 tümör dur baktır hipofiz emari iste bende tek bı ilaçla bı ayda hamile kaldım 
(2,323 puan) tarafından
Evet canım bende de vardı o tümör türü prolaktinomo o yüzden prolaktin hormonu salgılanıyor. İnsanlar bunu pek bilmiyor sadece emar çekince anlaşılır bence de Bi emar çektir.
(313 puan) tarafından
Peki gebelik de büyüdü mu
(2,323 puan) tarafından
Benim ki büyük kızımda 10 yıl önce büyüdü gözüme baskı yaptığı için ameliyat oldum canım. Aradan 6 yıl fln geçti hamile kalınca tekrarladı düşük yaptım kan değerlerim düzeldi tümör kayboldu sonra yine hamilelikte çıktı şimdi çok küçük yılda bir kontrol dediler ama çok şükür hormonlarım hepsi normal
(313 puan) tarafından
Benim mikroadenomdu kontrole gidemiyorum hamilelik emzirme pandemi derken ne durumda bilmiyorum ameliyat zor geçti mi
(2,323 puan) tarafından
Benimki makroadenom olmuştu stresle baya büyümüştü ameliyat normaldi sonrası biraz ağrı oldu göz kapağı düşüklüğü oldu biraz
0 oy
(406 puan) tarafından
Bende de aynı sorun vardı canım ikinci de de baktırmalsn demişti doktorum
tarafından
Oylemi canm o zaman baktiriyim ben
0 oy
(313 puan) tarafından
Tabiki tekrarlar canım 16 yaşından beri çekiyorum stres yapmicaksin uzulmiceksin anında prolaktinim artar benim böyle durumlarda
tarafından
O zmn baktirayim canm blki yukselmistir yine

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 200 göst.
1 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Leyla042 (1,276 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
23 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gecemasali (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 99 göst.
21 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynos1234 (2,558 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
14 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nrsnr (300 puan) tarafından soruldu

403,561 soru

12,090,449 cevap

36,383 kullanıcı

...