0 oy
313 göst.
Diğer kategorisinde (424 puan) tarafından

ŞŞimdiden teşekkür ederim ilk bebek olduğu için çok heyecanlıyım  

image

image

11 Cevaplar

0 oy
(183 puan) tarafından
Valla erkek gbi hissettim benhayirlisi 
(424 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim bugün kontrolden geldim sağlıklı olsun öncelikle ama insan işte deli gibi merakta ediyor ❤️
-Reklam-
0 oy
(2,254 puan) tarafından
Cok zor tahmin etmek ama içimden erkek geçti ❤️❤️
(424 puan) tarafından
Evet daha baya küçük on bir haftalık ama işte ilk heyecanla öyle sabırsızım ki
(2,254 puan) tarafından
Anlıyorum kuzum hayırlı evlat olsun
0 oy
tarafından
Yüzde yüz erkek bu baksana ne kadar da net ve belli 
(424 puan) tarafından
Hadi hayırlısı inşallah bu kadar net nasıl anladınız ❤️
0 oy
(343 puan) tarafından
Bende ilk bakar bakmaz erkek gecti icimden canim hayirlisi saglikli olsunda bebislerimiz❤️
(424 puan) tarafından
İnşallah inşallah kuzum öncelik sağlık senin kaç haftalık ❤️
(343 puan) tarafından
Benim iki kizim var canim ilk hamileligimde benimde senin gbi silikti ikinci cizgi yeni oldugu icin silik cikiormus biri 4dgeri 2yasina giricek insallah
0 oy
(63 puan) tarafından
Bakar bakmaz erkek gecti içimden hislerim kuvvetlidir  Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nazlı etsin darısı bana Inşallah 
(424 puan) tarafından
İnşallah sende en yakın zaman da bize burdan haber verirsin anne oluyorum diye rabbim isteyen herkese nasip etsin içinde sana da canım ❤️
(63 puan) tarafından
Allah razı olsun çok teşekkür ederim dua et bana hamilesin duan kabul olur ❤
(424 puan) tarafından
Etmez miyim dualarımda olucaksın
0 oy
tarafından
Benim 11 haftalıkken doktor tahminini söylemişti birşey demedi mi
(424 puan) tarafından
Yurtdışında yaşıyorum canım burda nerdeyse on altı haftalık olana kadar net bişey söylemezlermiş görüp tahmin etseler bile
tarafından
BiZimki de demedi ama biz biraz ısrar ettik yanılma olsa bile söyleyin sonuçta değişse bile gelip hesap soracak değiliz oma göre hazırlık yapmayız falanda dedik doktor da söyledi tahminini ama üstüne basa basa kesin değil tahmini dedi :) “insan merak ediyor ama seninki de erkek gibime geldi bakar bakmaz içime öyle doğdu :) senin ne hissettiğinde çok önemli ilk hamileliğimde en baştan beri kız olacak dedim hep erkek dediler ben kız olcak dedim eminmiş gibi şimdi bir kızım var bunda da en baştan beri erkek dedim doktorda tahminim erkek dedi bakalım benimki de daha tam belli değil bir sonraki kontrolde belli olacak :) Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin :)
(424 puan) tarafından
Aslında en başından beri erkek diye hissediyorum ama bunu cinsiyetçilikten değil içime hep öyle geçtiği için sonra da böyle deyip hata mı ediyorum diye üzülüyorum  on iki şubatta birinci trimester testleri için gidicem o zaman daha da netleşiyomuş sanırım bakalım seni dinleyip ısrar edicem inşallah derler
tarafından
Yok canım olur mu ne cinsiyetçiliği kızda  evlat Erkekte evlat sonuçta insan sadece merak ediyor :)
0 oy
(570 puan) tarafından
Ben birşey hissettemedim ama gönlünden geçen sağlıkla hayırlısıyla olsun inşallah 
(424 puan) tarafından
İnşallah ❤️
0 oy
(6,975 puan) tarafından
Icimden erkek gecti
(424 puan) tarafından
Teşekkürler canım ❤️
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Oğlan bu kara yağız;)
(424 puan) tarafından
Hadi inşallah öğrenir öğrenmez burdan size de söylerim artık ❤️❤️
(1,134 puan) tarafından
Haber et canim merak ederiz ama ilk başta sağlıklı olsun ❤❤
0 oy
(531 puan) tarafından
Bence erkek canim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim gönlüne göre versin :)
0 oy
(1,278 puan) tarafından
Nubu paralel kiiz gibi yani canim 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 133 göst.
18 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Mucizemsinnnn (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 124 göst.
0 oy
9 cevap 166 göst.
23 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde elifyasa77 (9 puan) tarafından soruldu