0 oy
106 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (135 puan) tarafından

Kizlar merhaba esim sabah 7 gibi ise gidicekti bende saate baktim 6.00 di bende tekrar uyudum ruyamda dolabimizdaki sucuk ve yumurtalari ninem gorumceme(15yasinda) onlara yapiyordu esimde bende cok sinirliydik niyeyese ben ikiz hamile oldugumu yazan bir kagit veriyordum kayinbabamda gorumceme kiziyodu sonra baktim ben mutfaga gittim 3 harfliler ordaydi boyle hisettim esimi kaldirmaya calisiyordum bagiriyodum asla kakmadi annem gile gittim ablam kucaginda 2 aylik erkek bebegi vardi onu ve benim 8 aylik kizimi uyutuyordu...

bilmiyorum ama cok etkilendim uyandigimda 6.20 di mutfaga gitmeye korktum 8 aylik kizimda uyuyodu korkmamak icin onu da anq kucagiyla aldim oyle kahvalti hazirladim ruya anlami biliyorsaniz yada sizinde oyle ruyalariniz var mi?:ermm:

3 Cevaplar

0 oy
(1,475 puan) tarafından
Ben cok nadir gorurm ve gördüğüm tüm ruyalar gerçekleşir cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben gece görsemde sabah yarıdan çoğunu unutuyorum. 1 saat hatırlamaya çalışıyorum sonra baktım aklıma gelmiyor. Boş veriyorum. 

Rabbim hayırlara vesile etsin

0 oy
(507 puan) tarafından
Ben çocukluğumdan beri her gece rüya gördüğüm için artık umursamıyorum :) Sabah uyandığımda aklıma gelse de düşünmüyorum önceden çok etkilenirdim artık bıktım :D Ama seni korkutmuslar galiba 3 harflileri görüp birine duyuramadigina göre uyumadan oku canım 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 390 göst.
21 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde KÜBRA KOÇ (3,464 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
0 oy
14 cevap 149 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nimbus (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 227 göst.

411,666 soru