0 oy
252 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (744 puan) tarafından
3 haftadır randevu sıkıntısı yüzünden doktora gidemiyorum kızlar çok huzursuzlanıyorum bebeğimin yeri dar suyu sınırda demişti doktor bu aralarda hareketlerinde azalma var sadece toplaniyo ve sertleşiyo ara arada ufak giriyor adet sancısı gibi gitsem bakarlarmi güzelce bilgi verirler mi acaba bazen baştan sağıyorlar sınır oluyorum nst ye bağlarlar mi acaba bu arada 35+3

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Git tabi için rahatalsin
(744 puan) tarafından
Ya ben giderim ama baştan sağıyorlar çok gıcık oluyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya git tabikide sen hamilesin öyle bir baş ağrın yok bnmde ağrılarım oldu acile gttim direk kadın doğuma yönlendirildjm 
(744 puan) tarafından
Kadın doğumda ne yapıyolar
tarafından
Cnm önce nts ye bağlanrsn sancin var mı diye belki alttan bile muayene edilirsin açılman vs olmuş mu diye
(744 puan) tarafından
Hurma falanda yiyorum açılmada olabilir :3
tarafından
Olabilir cnm bnm o hftlarda 1 cm açılmam olmuştu eve gttm 40+ 0 doğum yptm 2 cm açık ile hastaneye yatışm yapıldı
(744 puan) tarafından
35 de erken isterdim ama doğurmayı
0 oy
tarafından
Baglarlar cnm hareket hissetmiyorum dersin kasilmam cok oluyo dersin bakarlar 29. haftada kasilmam cok diye gitmiştim nstye baglamislardi beni
tarafından
Malesef ettiler acilma var mi diye bakti ebe
(744 puan) tarafından
Varmıymış bide doğurdunuz mu simdi
tarafından
Yoktu  bn dogum yapali2  bucuk ay oldu sancimda cikmadi ama doktor serum verdi rahatlamam icin sonra 37+5de sancim cikinca acil sezeryana alındım 1 haftam vardi aslinda.
(744 puan) tarafından
Maşallah olsun sağlıkla geldiyse
tarafından
Cok sukur cnm.darisi basina insallah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 242 göst.
0 oy
3 cevap 126 göst.
0 oy
8 cevap 224 göst.
28 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 313 göst.
4 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemianne3107 (775 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,020 soru

23,615,787 cevap

306,572 kullanıcı

...