0 oy
1,294 göst.
Diğer kategorisinde (1,663 puan) tarafından
Ben istiyorum içinci çocuk ama daha kızım 9 aylık ,emziriyorum ve ikinci çocuk yapmamam için bir neden bu,,,, ikinci neden maddi sıkəntılıram ve diyer yandan da mok yorgunum ... Ve bir sebeb daha nakmakda zorlanırım çünki ev işleri var kızım var daha küçük ... Yani anlıycanız kalbim istiyor,mantığım kalbimi susduruyor

53 Cevaplar

0 oy
(1,423 puan) tarafından
Rızkını Allah veriyor doğunca Allah güçte veriyor emzirme meseleside emzirebilirsin benim bebegim 10 aylik 2 aylik hamileyim emziriyorum 
(1,663 puan) tarafından
Bilmemki canm ... Emziren bir anneyim ama çok çok iyi beslenmiyorum bide ev hali bazen sıkıntı oluyor ..yani sonuçda 3müze yetecek kadar yemem gerekicek ve ben bunu yapamam her halde ...3 ay geçsin kızımın yaşı olsun sonra düşünücem qaliba
-Reklam-
0 oy
(389 puan) tarafından
Eşimin sülalesi hep 10 yaşinda yada 7 yaşindayken 2.bebegi yapmislar yani aralarinda en az 5 yas var cocuklarin
(1,663 puan) tarafından
Bence aradaki süre as olunca çocuklar daha iyi anlaşşyor ama süre az olunca bakmak da zor
0 oy
(53,582 puan) tarafından
Allah kizima hayırlı sağlıklı ömür versin onu guzelce yetistirelim.ikinciyi düşünmüyorum kaza kurbani olursak olur anca
(1,663 puan) tarafından
Hayırlıs olur inşallah canım
0 oy
(678 puan) tarafından
Daha bunu düşünmen için okadar erken ki cunki ben birlikte arkadaş olsunlar beraber büyüsünler kısmında  her aileye uygun olmadığını düşünüyorum mesela bana uygun değildi 10 yıl sonra hamileyim 2.ye ve hiçte pişman değilim oyuzden kendi psikolojine  maddiyatina  bak ve birde bence hiç olmassa aralarında 4 yaş olmalı  tek çocuk istediğini doya doya yasiyo ama bir tane daha gelince herşey ikiye bulunuyo her bakımdan arkadaşım kizi 2 yaşında şimdi kardeşi oldu perişan oldular valla  çocuğun huyu suyu herşeyi değişti 
0 oy
tarafından
Yaptım bile ama çok minnossssss
0 oy
tarafından
Dusunuyorum ama yazdan sonra kizim akli ermeye baslasin once
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Düşünmüyorum öncelikle doğumdan korkuyorum bir daha doguramam. İki çocuğa güzel bir gelecek verebilir miyim bilmiyorum o yüzden tek çocuğuma yoğunlaştım. Ayrıca kendim hakkında da planlarım var okumak ve çalışmak gibi. Bir tane daha çocuk olursa hayallerimi 10 yıl ertelemek demek benim için 
0 oy
(7,930 puan) tarafından
oğlum Aras bir bucuk yaşında psikolojikmen oğlum beni çok zorladı.Bir bucuk yıldır uykusuzum.Bekarken başladım 32.haftaya kadar çalışıyordum , sgk primimin emeklilik için dolmasına 7yıl var oğlum biraz büyüyünce iş bulup çalışmak istiyorum.Eşim kredi ödüyor maddi olarak da hazır değilim 4-5yıl sonra belki
0 oy
tarafından
23 aylik ve dusunmuyorum ikinci cocugu oglum kucuk daha ve cok ilgi istiyi
0 oy
(4,693 puan) tarafından
Oğlum 18 aylık ikinci bebise hamileyim :) 
0 oy
(2,020 puan) tarafından
1 tane oglum var dha cocuk düşünmüyoruz. Tabiki eger oldu diyelim basimizin gözümüzün ustune.
0 oy
(3,955 puan) tarafından
Benim 4 aylik dusunmuyorum cunku dogum travmali zor gecti  yanimda kimse yoktu hastanede ikinci olursa ilk cocukla ilgilenemem zor bence iki cocuk ev isleri filan en az 3 sene sonra inşallah dusunmuyorum Allah isteyene versin saglikli bi şekilde daha 1 yillik evliyim hemem cocuk yaptimm 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 1,019 göst.
24 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde Zynpmrt (326 puan) tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 720 göst.
10 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,731 göst.
0 oy
15 cevap 939 göst.
4 Temmuz 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busray (1,048 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,459,512 soru

23,934,369 cevap

324,236 kullanıcı

...