0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Tarif istiyorum fırında yapıcam ilk defa...yapan varsa tarif verebilir mi?

4 Cevaplar

0 oy
(4,103 puan) tarafından
Ben yaparm ama handi ciftlik mi koymu ben ikisinide yaparım  soslar posete yada eleminyum folyaya sararm cok guzel olr 180 derece 2 3 saat  pisiririm once disini tuzlar sonra tereyagi yapar bekletirim sosuna yumurta sarisi iki uc damla pekmez salca karabiber pulbiber yag sarimsak karistrr surerim her yerine
tarafından
Kendi hindimiz çiftlikte bakmıştık eşim geçen kesip getirdi buzluğa koymuştum bütün şekilde akşama pişir dedi..önce düdüklüde mi pişirmek gerekli
(4,103 puan) tarafından
Cabuk pismesini istersen önce kaynatip eti yumisatip sonra firinlayablrsn
tarafından
İlk defa yapıcam rezil olmayayım
(4,103 puan) tarafından
Yok yok olmassn insqllah sen önceden kaynat en iyisi sonra riski alma
-Reklam-
0 oy
tarafından
Duduklude ön den hasliyorum 

Çıkarıp fırın tepsisine alıyorum 

Biber salçası biberiye zahter kekik kırmızı biber kara biber tuz biraz pekmez ve haşlama sutundan sos yapıp her yerine sürüyorum 

Garnitür olarak yanına patates havuç biber domates soğan ve sarımsak da atıyorum arpacık soğan çeri domates olursa hem görüntüsü hem lezzeti daha hoş oluyor 

Yanina da iç pilav yada normal pirinç pilavı yapıyorum 

Bol yeşillikli bir saata ve içe ek ile afiyetle yiyoruz
tarafından
İçecek olarak vişne kompostosu var..önce düdüklüde pişircem sonra fırına atıcam dimi..ilk defa yapıcam .bir de parçalayıp mı pişireyim nütün mü
tarafından
Ne ister cnaom yanına ne seversen onunla yersin
Dudukluye sığacak boyuttaysa ben tüm pisiriyorum ama sığmaz bir boydaysa ortadan ikiye bölerim tepside birleştiririm ") sırf görüntü güzel olsun diye ama sorun değil görüntü dersen parçala
0 oy
(531 puan) tarafından
Biz sürekli yapıyoruz tavuk kadar hızlı pişiyor bizimkiler yağlı soğanlı salçalı bildiğin tavuk yemeği pişirir gibi çok lezzetli oluyor dün pişirdim daha 
tarafından
Düdüklüye koydum şimdi..donmuş şekilde zaten zor ayırdım parçalayıp koydum sığmadı
(531 puan) tarafından
Düdüklüye gerek olmuyor ben yapıyorum tavuk kadar hızlı pişiyor dağılıyor sende o şekilde dene canım ama o kadar zor pişen bir şey değil hindi eti
tarafından
Çiftlikte besliyorduk eşim kesip getirdi
(531 puan) tarafından
Benimde ailem bahçesinde besliyor sen bir dene hemen piserse bir dahakine gerek kalmaz düdüklüye sulu yemeği çok lezzetli oluyor
tarafından
Aynen bir deneyeyim zaten yarısını ayırdım bütün çok fazla bizim için diğer yarısını da ona göre yaparım
0 oy
tarafından
Tavuk ile aynı şekilde yapıyorum 
tarafından
Pişmiş oluyor mu ki..düdüklüye koydum şimdi fazla 45 dk pilirip fırına koycam

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 79 göst.
0 oy
16 cevap 280 göst.
29 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
18 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Alyakus (2,532 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 218 göst.
15 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Oykulku (1,108 puan) tarafından soruldu

412,818 soru

12,428,624 cevap

45,583 kullanıcı

Kategoriler

...