39+2 oldum hala ağrı sancı yok. Doğumu kolaylaştıracak ne kadar egzersiz varsa yapıyorum ama hala günü gelmedi akşamları sağa sola dönerken ağırlık sebebiyle çok zorlanıyorum. Her gece yatağa yatıp belki bu gece sancım gelir heyecanıyla uyuyamıyorum dua ediyorum kafamı başka hiçbir şeyle meşgul edemiyrm kitap okuyayım diziye başlayayım diyorum yok aklım fikrim kızımda artık çok sıkıldım bu durumdan sabah 10da randevum var bu gecede uyuyamiycam dua edin benim için doktor güzel seyler söylesin ve hemen sağlıcakla dogurabileyim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bol sabır versin. Doğumunu bekleyen anneler sizde durumlar nasl ne hissediyorsunuz. Zaman geçtikçe bir de endise sarıyor beni eşyalarına kıyafetlerine baktıkça artk kullanmak nasip olsun diyorum iç sesim ya o günü goremezsen diyor korku da yaşıyorum çok karmaşık ruh hali içerisindeyim ...
İlk gebelikte bu velet gelmez artık dedim. 40 oldum kontrole giderken suyum geldi. Meğer 3 gün sancı çekmişim ama farkedememişim :D şimdi de 37 oldum gelsin diye bakıyorum şekilden şekle giriyorum sancılarım da oluyor ama gelmiyor :D haftasonuna ümitliyim bakalım gelecek mi
1,486,316 soru
24,299,562 cevap
343,972 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın