0 oy
162 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (534 puan) tarafından
Kizlar ilk hamileligimde hiç aserme ne bilmedim hiç bi şey canim istemedi yani bu 2. hamileliğin 11 haftalık bazen canim bi şey istiyor rüyamda ne alakaysa kelle paça çorbası gördüm aserdigin şeyi yemezsen binskinti olur mu ki?

6 Cevaplar

0 oy
(3,907 puan) tarafından

Canım genede bu tabak ye çarşıdada oluyor olsun hamilesin nefisn korelsin. Hiç bulunmucak birşey değil 

(534 puan) tarafından
Aynen canim bulunmayacak bi şey değil dediğin gibi
-Reklam-
0 oy
(9,619 puan) tarafından
Yok olmaz canım ama istersen yine nefsini biraz köreltmek için iç istersen hazır al istersen eşin bi lokantadan alsın ama bise olmaz endişelenme içinde kuşku kalicaksa bu şekilde yapabilirsin
(534 puan) tarafından
Kimisi aserdigin şeyi yemezse eksik doğar bebeğin diyor da aslı var mı bilemedim dediğim gibi ilk hamileligimde hiç canim bi şey istememisti
(9,619 puan) tarafından
Hayır canım inanma öyle şeylere bende kışın ortasında canım karpuz çekmişti ama eşime söylesem bulamaz üzülür diye söylememiştim çok şükür sapasağlam çocuk doğurdum maddi durumu çok kötü olanlarda insan onlarda elbet aseriyo aserdigini alamayan çok insan oluyo hepside tosun gibi çocuk doguruyo maşallah o yüzden bunlara inanma ama dediğim gibi istersen nefsini köreltmek için en azından hazır çorba şeklinde olanindan aldır eşine
(534 puan) tarafından
Teşekkürler canım :)
(9,619 puan) tarafından
Rica ederim canım ☺️
0 oy
(457 puan) tarafından
Nefsinin körelmesi açısından yemelisin 
0 oy
tarafından
Ben de kelle paça aşermiştim ve yedım :))

Vala kimisi bişi olmaz dıo kımisi leke çıkar dıo doğruluk payını bılmıom 
0 oy
tarafından
Bnde gece sucuk kizarttim kaymak yedim birşeyler daha yedim sjsjsjs
(45,018 puan) tarafından
Yarasınnnnnn sjjsjsjsj
tarafından
Ahahahha valla güya hastaneye gitmişim doktorla konuşmak için ama doktor terslemis beni falan.
Hastanenin alt katında sucuk kızartıyoruz
Kaymak yiyorum :D aahhaha
(45,018 puan) tarafından
Ne diyon gı sjsjsjs
0 oy
tarafından
Olmaz canim bende aserdııgım seyı yiyemedim bırsey olmadı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 83 göst.
5 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Haticehasan33 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 191 göst.
27 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havin06 (2,659 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 93 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,694 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 97 göst.

412,691 soru

12,425,343 cevap

45,450 kullanıcı

Kategoriler

...