0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (116 puan) tarafından
Merhaba kizlar. Ben 14 aralik ve 13ocak adet gordum. Yani sanirsam yumurtlamaya var.henuz. ama surekli mide bulantim var ne yesem cikarasim var. Test yapsam mi? Yada hamile kalmam mumkun mu? Yoksa adetime daha var mumkun diyilmi?
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
(457 puan) tarafından
Korunmayıp ilişkiye girdiysen evet test yapabilirsin 
(116 puan) tarafından
Adet bitmesine 1 2 gun kala iliwkiye girdik evet. Ama oyle hamile kalmam mumkun diyil bence. Dimi?
(14,154 puan) tarafından
Adet bitmeden mi birlikte oldunuz
(457 puan) tarafından
Adetliyken mi birlikte oldunuz???
-Reklam-
0 oy
(3,210 puan) tarafından
Mideni üşütmüş olabilirsin veya psikolojik olabilir. Daha yeni yumurtlama dönemine girmiş olman lazım. 
(116 puan) tarafından
Bencede ama bende adet kesiliyo bazen 1ay felan. Onun.icin yumurtlamam ne zaman bilemiyorum
(3,210 puan) tarafından
En son 13ünde olduğuna göre bu ara yumurtlama dönemin olmalı testi şubatın 10undan sonra yapmalısın
0 oy
(7,435 puan) tarafından
Adetin düzenli ise şuan tamnyumurtlama döneminde sonra n bu donemde de zaman zaman mide bulantısı falan olabiliyor 
0 oy
(4,631 puan) tarafından
Post kapanabilir başlığı değiştir :)
0 oy
tarafından
Üstüne görmüş olabilirsin belkide psikolojiktir yani bi test yapabilirsin canım ama sabah ilk idrarın ile yap 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 533 göst.

412,691 soru

12,425,375 cevap

45,450 kullanıcı

Kategoriler

...