0 oy
462 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (457 puan) tarafından

Kızlar ben ilk hamileliğimde doğuma kadar mide bulantısı yaşadım bu konuda çok zorlandım şimdi 28+4  haftalığım ilk 17. Haftaya kadar gene mide bulantısı çektim zorlandım şimdide bacak kramp ağrısı ve en zoruda genital bölge temizliğini yaparken çok çok zorlandığımı farkettim 

30 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Şuan en çok zorlandığım konu acaba tutacak mı 
tarafından
Allah razı olsun inşallah inşallah da bugün hiç bir iş yapmadım öğlene kadar hastanedeydim sonra bi banyo yaptım bide markete gittim o da 5 dakika sadece onun dışında bir şey yapmadım bugün kaşık agrım var biraz korkuyorum
-Reklam-
0 oy
(233 puan) tarafından
Mide eksimesi şeker hastalığı bu ikisi beni mahvediyor 
(457 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım ne kadar var doğumuna
(233 puan) tarafından
Allah razı olsun kuzu 27+2
0 oy
(215 puan) tarafından
Akinti mide agrisi cnm
(457 puan) tarafından
Benimde arada ekşime oluyor ama bu konuda çok zorlanmadım soğuk süt ile geçiyordu akıntın çok mu vardı oda zor
(215 puan) tarafından
Evet günde 5 çamaşır degisirdim
(457 puan) tarafından
Baya fazlaymış
0 oy
tarafından
Açlık zorladı tansiyon düşüklüğü 2 günde bir serum almam bebek yaşamaz sözleri ama şükür bitti 
(457 puan) tarafından
Çok şükür canım
0 oy
tarafından
çok kaşıntım vardı 
(457 puan) tarafından
Genital kaşıntımı
tarafından
hayır vucudum kollar bacaklar özellikle akşamları olurdu çok kötü
0 oy
(32 puan) tarafından
iki hamileligimdede bulantuu diyebilirim
(457 puan) tarafından
Ah o bulantılar 3 gündür şiddetli vardı daha bugün biraz iyiyim
0 oy
tarafından

Hastane yolları. Maf ediyor beni haftanın 2.veye 3 günü hastaneler de geçiyor. 

Bide şiddetli baş ağrısı. İlaçlarımı kullanamıyorum 

(457 puan) tarafından
Aa neden canım sık sık hastanedesin başka sıkıntın mı var migrenim var benimde ama buz ile geçiriyorum
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Emekleyerk kalktm hep sirtm belim cok agriyodu 3cu oldgu halde ve hep yorgundm sezeryn diklserm cok agriyodu sancm geldi 32de dogum oldu 3cu sezeryn ve özel bolgemde varis vardı cok canim yapiyodu 
0 oy
(3,908 puan) tarafından
Elim uyuşurdu gece uyurken parmaklarımı bukemezdim bı agrirdi felaket
0 oy
(843 puan) tarafından
9.haftada bir başladı bulantim hale devam ediyor ilk zamanlar hep serumla beslendim ne yediysem çıkardım simdi hap iyi geliyor onu kullanıyorum midem de asiri yanıyor 
(457 puan) tarafından
Kaç haftalıksın şuanda
(843 puan) tarafından
22 oldum ama geçmiyor
0 oy
tarafından
31+3 deyim miğde yanması ve genital bölge temizliği maf ediyor benii
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Mide yanması, öksürük ve karnım aşırı büyüktü o yüzden onunla ilgili herşeyde zorlandım. Bide yapı olarak zayıf uzun boyluyum, karnım büyük olunca bel ağrısı falan çok oldu. 
0 oy
(1,894 puan) tarafından
26. Haftamdayim bugün kontrolden geldim en çok ozlemekten zorlanıyorum galiba ya ultrasonda gorcem diye heyecandan uyuyamıyorum :) doktordan çıktığımdan beri aşk sarhoşu geziyorm :)
0 oy
(7,787 puan) tarafından
Tansiyon düşüklugu yaşadım sürekli ayakta durunca gözüm kararıp basım dönerdi hmn oturmam gerekirdi 
0 oy
tarafından

İlk hamileliğim de 5. Aya kadar bulantı ,kusma , halsizlik , uyuklama .5. aydan sonra da uykusuzluk , mide yanması , mide ağrısı çektim çok zor geçti . Smdi ikinciye hamileyim çok şükür erken toparladım . Maşallah diyeyim kendime nazar edecem :D

0 oy
(5,135 puan) tarafından
Mide ekşimesi çok zorladı beni ya resmen uyukudan uyandırırdı 
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Mide ekşimesi bide kanama 
0 oy
tarafından
Ay ben ilk gebeligimde okadar iyidimki hastalıkların iyileşti kendimi acayip enerjik hissediyodum gezmedigim yer yoktu ramazanda yenegi yer hergun çarşıda 2 saat gezerdik evi altını üstünü indirir kaldır temizlerdim bu hamileligimde de öyle olur zannettim ama hiç öyle değil şuan 7 haftalık ama şimdiden 2 kilo verdim mide bulantısı 3 haftalıkken başladı herşeyden tiksiniyorum iştahım yok baya kötüyüm kasıklarım çok ağrıyor herkez kız olabilir diyor ilk çocuğum erkek ti farklı olunca ama bilmiyorum tabiki bakalm yarın kalp atışını duymaya gitcem 
0 oy
(667 puan) tarafından
Bacak krambı yatakta sağa sola dönemiyordym uzanınca kalkamıyordum halsizlikkk
0 oy
tarafından
Burnumdaki ett yüzünden cok zorlaniyorum keske hic ol.asaudi o et k afedersin balgam üretiyordu herseyden tiksinir oldum 

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 623 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Pakize333 (3,234 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 114 göst.
0 oy
29 cevap 513 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde mervenk (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,143 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,738 puan) tarafından soruldu